Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alex Gavan, primul roman care urca iarna pe varful K2: Cea mai mica degeratura ar insemna sfarsitul expeditiei

Antena3 Antena3,
Alex Gavan, primul roman care urca iarna pe varful K2: Cea mai mica degeratura ar insemna sfarsitul expeditiei

Alpinistul Alex Gavan vrea sa puna piciorul acolo unde niciun roman nu a ajuns pe timp de iarna: Pe varful K2. Stirea ca romanul escaladeaza al doilea varf ca marime din lume, in premiera in sezonul de iarna si fara supliment de oxigen, face inconjurul lumii. Acesta a povestit pentru Antena 3, in Editia Speciala de duminica, cu ce provocari se confrunta pe munte. continuă pe Antena3

Primul roman care a ajuns in America. A scris istorie si a deschis drumuri pentru noi

S-a aflat cine este primul roman care a ajuns in America. A scris istorie si a deschis drumuri pentru noi toti. Cine este deshizatorul de drumuri pe taramul fagaduintei, vedeti in articolul de mai jos. Cine este primul roman care a ajuns in America? Acesta ar fi fost sechestrat si ar fi avut parte de .

Zodii care iubesc iarna nativii care sunt cei mai buni prieteni ai frigului

Craciunul este asteptat cu sufletul la gura de multa lume in fiecare an, insa anumite zodii iubesc aceasta sarbatoare mai mult fata de altele. Nativii ce iubesc iarna, si implicit Craciunul, au bradul gata de la inceputul lunii decembrie. incep pregatirile mult mai devreme fata de celelalte zodii, cauta mereu ornamente cat mai deosebite iar .

Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Acesta este milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat. Despre ce personaj este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un roman din America a facut declaratii incendiare. A finantat campania electorala a lui Donald Trump Un milionar roman i-a dat bani lui .

Cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani

El este cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani, vedeti in articolul de mai jos. Un sportiv roman de 86 de ani a invins virusul ucigas. Are la activ nu mai putin de 24 de tiluri nationale El este cel mai .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )