Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alexandr Lukasenko, intr-o vizita de doua zile in Republica Moldova. Cum a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

B1 B1,
Alexandr Lukasenko, intr-o vizita de doua zile in Republica Moldova. Cum a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

Aleksandr Lukasenko, presedintele Republicii Belarus, a ajuns la Chisinau, unde efectueaza o vizita de stat de doua zile. Avionul care l-a adus pe Lukasenko a aterizat la ora locala 12. 00, iar de acolo. continuă pe B1

Care este programul vizitei lui Alexandr Lukasenko la Chisinau

Presedintele Republicii Belarus, Alexandr Lukasenko, intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Vizita are loc in perioada 18-19 aprilie.

Alexandr Lukasenko: Relatiile moldo-belaruse vor fi si vor evolua asa cum isi doresc cetatenii

Relatiile dintre Republica Moldova si Republica Belarus vor fi si vor evolua asa cum isi doresc cetatenii moldoveni. Belarusul este gata sa acorde suport Republicii Moldova in orice domeniu, in masura in care si-o doreste si partea moldoveneasca. Declaratia apartine presedintelui Republicii Belarus, Alexandr Lukasenko, aflat intr-o vizita oficiala la Chisinau, si a fost facuta dupa intrevederea cu presedintele Igor Dodon, transmite IPN.

Republica Moldova a obtinut doua medalii la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete

Ministerul Educatiei de la Chisinau anunta ca elevii din Republica Moldova au obtinut o medalie de argint, o medalie de bronz si o mentiune de onoare la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete, editia a VII-a. Concursul s-a desfasurat in perioada9 15 aprilie 2018 in orasul Florenta, Italia.

Freedom House: Republica Moldova isi pastreaza statutul de tara cu regim hibrid

Republica Moldova pastreaza statutul de tara cu un regim hibrid sau guvern de tranzitie si in anul 2018, fiind considerata una dintre tarile cu cel mai mare risc de alunecare in autoritarism alaturi de Ucraina, Georgia, Armenia si Kirgizstan.

Termocentrala Mintia a primit din nou gaz metan, dupa doua zile de blocaj

Alimentarea cu gaz metan a Termocentralei Mintia a fost reluata, dupa aproape doua zile de cand compania Transgaz a sistat furnizarea acestuia, din cauza datoriilor acumulate de Complexul Neregetic Hunedoara.

Idor Dodon vrea instaurarea DICTATURII in Republica Moldova: Sa fie ca in Belarus

Presedintele Republicii Moldova se gandeste sa instaureze dictatura la Chisinau. Igor Dodon a declarat, miercuri, ca si-ar dori ca la el in tara sa fie o dictatura similara cu cea din Belarus. Eu as.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )