Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alexandra Ghinea, cea mai sexy milionara din Romania (Foto)

Antena3 Antena3,
Alexandra Ghinea, cea mai sexy milionara din Romania (Foto)

Fara indoiala vom auzi de acum inainte vorbindu-se mult despre ea. Desi pana acum, o prezenta discreta in presa de scandal, Alexandra Ghinea, alias Lexy, este una dintre cele mai invidiate femei din lumea bogatilor de la noi. continuă pe Antena3

FOTO: Cea mai frumoasa fetita din lume isi incepe oficial cariera de model

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7. be, potrivit Agerpres.

Proiect spectaculos in Asia. Cea mai inalta cladire din lume va masura aproape 2 kilometri

Japonia va fi gazda celei mai inalte cladiri din lume, undeva in urmatoarele trei decenii, au anuntat autoritatile din Tokyo. Acolo se intentioneaza construirea unei cladiri, numita Sky Mile Tower, care sa.

Topul celor mai mizerabile economii din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Din cauza hiperinflatiei, Venezuela isi pastreaza pentru al doilea an consecutiv, titlul de cea mai mizerabila economie din lume. Inflatia galopanta, care a atins o medie anuala de 98,3% impreuna cu o rata a somajului de 6,8% a situat tara.

Care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj si cand scade riscul de divort

Un studiu realizat recent arata ca probabilitatea de a divorta scade cu fiecare an pe care oamenii casatoriti il petrec impreuna. Cercetarea a indicat, totodata, care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj.

Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa.

Romanca Dor Geta Popescu, cea mai tanara alpinista pe Aconcagua

Romanca Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, este cea mai tanara alpinista care ajunge pe varful Aconcagua, din America de Sud.

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit locul al doilea in topul facut de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie.

Vita Stroganoff. Cea mai buna reteta

Cred ca Vita Strognoff este pentru rusi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasa, nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta de vita Stroganoff. Calitatea carnii este foarte importanta. Evita cubuletele de carne gata taiate pentru tocanita si cumpara muschi de vita sau carne pentru friptura. Serveste cu piure de cartofi, orez sau paste.

Un nou caz Schumacher. Cea mai buna gimnasta din istoria Marii Britanii a cazut la ski si e in stare critica

Dupa drama petrecuta in cazul lui Michael Schumacher, sportul mondial primeste o noua lovitura tot in urma unui accident de ski.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )