Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alexandru Ciucu: Sper ca Iohannis sa fie cel care da tonul unei schimbari de imagine in clasa politica (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Ciucu: Sper ca Iohannis sa fie cel care da tonul unei schimbari de imagine in clasa politica (VIDEO)

Designerul Alexandru Ciucu a declarat intr-o interventie telefonica din cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca isi doreste ca presedintele Klaus Iohannis sa dea tonul unei schimbari de. continuă pe B1

Alexandru Ciucu: Sper ca Iohannis sa fie cel care da tonul unei schimbari de imagine in clasa politica

Designerul Alexandru Ciucu a declarat intr-o interventie telefonica din cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca isi doreste ca presedintele Klaus Iohannis sa dea tonul unei schimbari de.

Carmen Iohannis a purtat o rochie Alexandru Ciucu la vizita de la Vatican

Carmen Iohannis a efectuat zilele acestea o vizita la Vatican, alaturi de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei. Si de aceasta data, Prima Doamna a ales sa poarte o tinuta semnata Alexandru Ciucu.

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, mesaje emotionante de ziua fetitei lor, Elena Carolina

Astazi este ziua onomastica a micutei Elena Carolina, fiica lui Alexandru Ciucu si a Alinei Sorescu! Cu aceasta ocazie, cei doi fericiti parinti i-au transmis mesaje emotionante fetitei pe paginile lor de Facebook! .

Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android

Construit in jurul unui Snapdragon 810, noul Xiaomi Mi Note Pro a reusit sa depaseasca in teste performanta unui Nexus 6, Galaxy S6 sau LG G3. Pentru o perioada destul de lunga, s-a considerat ca Snapdragon 810 de la Qualcomm, desi este un procesor foarte performant, poate fi perceput ca un esec din cauza unor [] Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ana Birchall: Miercuri vom face istorie legislativa! Proiectul Legii Insolventei persoanelor fizice, cel care se va vota, este al meu, pe care mi l-am amendat personal!

Proiectul privind insolventa persoanelor fizice, cel care se va vota miercuri, este al meu. Vreau sa va spun ca eu l-am depus si tot eu personal mi l-am amendat. Am propus ca rambursarea sa nu se faca sub control judiciar ci in cadrul unei Comisii de Insolventa. Consider de asemenea un succes ca, desi FMI cerea un termen de restructurare de 3 ani, am reusit sa impun ca termen 5 ani cu posibilitatea de prelungire cu inca un an. Proiectul meu nu este nici pro-debitori nici pro-creditori, cum erau altele depuse in Parlament. Eu sunt de partea celor de buna-credinta. Pentru cei de rea-credinta am prevazut sanctiuni extrem de dure!, a spus luni deputatul PSD pentru HotNews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )