Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alexandru Cumpanasu: Acest individ e parte a unui clan care actioneaza in mai multe tari in Europa isi bate joc de anchetatori ca sa dea timp complicilor (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu: Acest individ e parte a unui clan care actioneaza in mai multe tari in Europa isi bate joc de anchetatori ca sa dea timp complicilor (VIDEO)

In contextul in care ancheta privind tragedia din Caracal bate pasul pe loc, Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia din fetele care ar fi fost ucise de Gheorghe Dinca, ofera noi informatii socante. Acesta a aratat,. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu anunta ca detine conversatii dintre o prietena Alexandrei si un individ necunoscut: Spunea ca este rapita, ca e parte dintr-o retea. IP-ul barbatului nu a fost identificat (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvaluit ca parinteii fetei au intrat in posesia unor conversatii de pe Facebook, dintre o prietena a adolescentei.

De ce a sters Alexandru Cumpanasu inregistrarile de pe Facebook cu apelurile la 112? CNA a sustinut sa nu fie publicate CNA nu a discutat subiectul

Alexandru Cumpanasu, cel care marti dupa-amiaza a publicat pe Facebook inregistrari extinse cu discutiile Alexandrei, victrima de la Caracal, la 112, a explicat pentru HotNews. ro de ce a sters acele materiale, la scurt timp dupa publicare. El sustine ca STS ar fi institutia care a scurs in presa segmente din inregistrari si spune ca ar fi retras ceea ce a publicat pe Facebook in urma unei opinii de la CNA. Or, CNA nu a discutat, inca, subiectul pentru o pozitie comuna a institutiei pe tema inregistrarilor audio, iar in cadrul forului, potrivit unui membru, parerile par a fi impartite in acest moment.

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

Alexandru Cumpanasu: Raportul care dezvaluie calvarul Alexandrei pe ore. Cititi si va minunati!

Tragedia de la Caracal scoate la ivealanoi detalii terifiante. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un text care prezinta, spune el, evolutia pe ore a.

Crimele de la Caracal. Camera de Comert si Industrie se retrage din organizatia condusa de Alexandru Cumpanasu

Camera de Comert si Industrie din Romania a anuntat ca se retrage din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), organizatie condusa de Alexandru Cumpanasu, unchi al Alexandrei Macesanu, in contextul in care acesta angajeaza numele institutiei in diverse declaratii publice. in replica, Cumpanasu a transmis ca reactia institutiei este una lamentabila.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, PLANGERI in lant la Parchetul General: Bogdan Licu mi-a dat asigurari ca va face tot ceea ce poate pentru ca oamenii care au gresit sa fie trasi la raspundere (VIDEO)

Unchiul Alexandrei, fata ucisala Caracal, Alexandru Cumpanasu, a depus, luni,la Parchetul General mai multe plangeri la adresa STS, MAI, Parchetul Teritorial Olt, Parchetul Craiova si judecatorul.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

Alexandru Cumpanasu, la MAI: ii voi cere ministrului de Interne un raport complet, care sa fie gata in 30 de zile, cu privire la toate disparitiile din Romania (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o, ucis-o si incinerat-o, a fost miercuri la sediul Ministerului de Interne, unde a afirmat ca ii va.

AUDIO inregistrarea unei parti a convorbirii dintre Alexandra si oamenii de la 112. Fragmentul a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu

Inregistrarea audio a discutiilor pe care fata rapita la Caracal le-a avut cu oamenii care au raspuns la apelul de urgenta a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei.

Alexandru Cumpanasu: Nicolae Moga a fost de negasit. A trebuit sa o sun pe doamna prim-ministru, care mi l-a dat la telefon. Am stabilit o intalnire, iar cand am intrat in minister l-am vazut ca isi dadea demisia(VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvpluit ca a vorbit cu Nicolae Moga, cu cateva minute inainte ca acesta sa demisioneze de la conducerea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )