Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Cumpanasu: Gheorghe Dinca a recunoscut crimele pentru a da suficient timp complicilor lui sa dispara din tara si sa-si acopere urmele (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu: Gheorghe Dinca a recunoscut crimele pentru a da suficient timp complicilor lui sa dispara din tara si sa-si acopere urmele (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute la Caracal, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in raportul de ancheta care nu a fost facut insa. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu: Gheorghe Dinca a avut patru complici. Am dovezi

Alexandru Cumpanasu e de parere ca Gheorghe Dinca ar fi avut patru complici care l-au ajutat pentru a savarsi crima. O sa va spun daca Parchetul nu ii va audia saptamana viitoare. Am transmis.

Bursa Alexandra Macesanu. Alexandru Cumpanasu anunta 20 de premii anuale: `Pentru tineri care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee`

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele rapite si ucise in Caracal, a anuntat ca va recompensa anual, pe 15 septembrie, 20 de tineri, care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din.

Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca Dinca este criminalul Alexandrei. Ce argumente aduce unchiul fetei ucise

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca nu crede ca Gheorghe Dinca ar fi criminalul nepoatei sale. Acesta sustine ca barbatul nu se afla in casa din Caracal in momentul in care Alexandra a fost surprinsa vorbind la telefon si ucisa. Cumpanasu a precizat ca Dinca vorbea in acele momente la telefon cu Politia.

Dezvaluiri incredibile: Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri - surse

Dezvaluiri incredibile facute in ancheta crimelor din Caracal. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri. Stire in curs.

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi abuzat si o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi violat si batut o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Gheorghe Dinca, protejat de oameni influenti. Alexandru Cumpanasu: Am informatiile unui martor care ii cunoaste lui Dinca anturajul de 45 de ani. O sa fiti uluiti

Familia Alexandrei continua demersurile pentru a afla adevarul despre disparitia ei. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, va depune astazi la Parchetul General mai multe documente care ar arata legaturle de la.

Gheorghe Dinca, protejat de oameni influenti. Alexandru Cumpanasu: Am informatiile unui martor care il cunoaste pe Dinca de cand era in liceu. O sa fiti uluiti

Familia Alexandrei continua demersurile pentru a afla adevarul despre disparitia ei. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, va depune astazi la Parchetul General mai multe documente care ar arata legaturile de.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. Vor fi audiati si politicieni (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute in urma tragediei din Caracal, sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, nu este criminalul nepoatei sale si,.

Alexandru Cumpanasu, ipoteza care rastoarna cazul de la Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele, el nici macar nu era in casa. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat ca DIICOT nu se rezuma la teoria lupului singuratic si ia in calcul ipoteza ca Dinca sa aiba mai multi complici. Mai mult, comunicarea decesului minorei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )