Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alexandru Rafila, despre evolutia situatiei epidemiologice: Din pacate, testarea de rutina a scazut la cote incredibile (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre evolutia situatiei epidemiologice: Din pacate, testarea de rutina a scazut la cote incredibile (VIDEO)

Medicul Alexandru Rafila a vorbit luni seara, la Dosar de politician, despre felul in care evolueaza situatia epidemiologica in Romania, atragand atentia asupraa faptului ca in multe state din Uniunea. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre posibila boicotare de catre PSD a constituirii noului Parlament: Sa fim mai circumspecti cand evaluam astfel de declaratii. Eu stiu ca pe 21 decembrie este depunerea juramantului (VIDEO)

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a declarat luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca declaratiile privind posibila boicotare de catre PSD.

Alexandru Rafila, despre un guvern de uniune nationala: Nu este o chestiune de PR, este o chestiune de responsabilitate Presedintele a privit-o cu seriozitate (VIDEO)

In cursul serii de luni, profesorul Alexandru Rafila a oferit mai multe detalii despre ideea unui Guvern de uniune nationala, prezentata de social democratiu. Deputatul ales din partea PSD a fost intrebat.

Alexandru Rafila, despre alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale si spitalele regionale: Aceleasi teme la toate partidele

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a comentat luni la Adevaru Live scenariul unui guvern de uniune nationala, precizand pozitia partidului in privinta unor teme precum alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale, sau reformarea Constitutiei.

Alexandru Rafila, despre carantinarea Romaniei: Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a criticat, luni la Adevarul Live, gestionarea pandemiei de catre fostul premier, Ludovic Orban. intrebat daca, in eventualitatea in care va ajunge premier, exclude posibilitatea unui lockdown, acesta a spus ca Daca as fi premier nu mi-as putea sa-mi asum sa mint. Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown.

Alexandru Rafila: Evolutia pandemiei COVID din Romania este deformata. Cifrele prezentate zilnic nu reflecta realitatea din teren

Alexandru Rafila, mediculmicrobiologsi propunerea PSD pentru functia de viitor premier, a declarat vineri searaca bilantul epidemiologic, care este actualizat zilnic, nu corespunde cu realitatea di.

LIVE Alexandru Rafila: Presedintele Klaus Iohannis nu are nicio obiectie la adresa mea in functia de premier. Guvernul de uniune nationala e o solutie

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre variantele de guvern pe care le-au inaintat social-democratii presedintelui Klaus Iohannis, gestionarea pandemiei si masurile care ar trebui luate in urmatoarea perioada.

Alexandru Rafila dezvaluie ce medicament sa nu iei in aceasta situatie. Nu incercati sub nici o forma, e interzis

Alexandru Rafila da un sfat care se adreseaza romanilor. Ce medicament trebuie evitat, intrucat nu are niciun efect in tratamentul de coronavirus si chiar poate sa provoace reactii adverse. Alexandru Rafila dezvaluie ce medicament sa nu iei in aceasta situatie Declaratia lui Alexandru Rafila a fost facuta in urma cu doua zile, la Romania TV.

Avertismentul medicului Alexandru Rafila din izolare: Infectia cu noul coronavirus nu se trateaza cu acest antibiotic!. Ce efecte grave poti avea

In cursul serii de joi, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Acesta a dezvaluit cum se simte si de unde a contactat virusul. Pe langa toate aceste informatii, profesorul a tras un semnal de alarma pentru toti romanii care au COVID-19. Ce nu trebuie sa iei niciodata .

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19. Ce reguli a incalcat

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si propunerea PSD pentru functia de viitor premier, a anuntat ca a fost infectat cu COVID-19. Vestea vine la scurt timp dupa ce acesta a intrat in izolare, deoarece sotia sa a fost testata si ea pozitiv. Cum a contactat virusul Prezent in multe sedinte si delegatii, profesorul .

Educatia, singura rezolvare a problemelor din Romania. Alexandru Rafila este pentru redeschiderea scolilor primare

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a vorbit luni la Adevarul Live despreeducatie ca singura solutie care o sa poata sa rezolve problemele in Romania. Rafila a declarat ca ii este foarte frica de consecintele scolii online, iar, in eventualitatea in care va ajunge prim-ministru, va milita pentru redeschiderea scolilor primare.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )