Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila, despre un guvern de uniune nationala: Nu este o chestiune de PR, este o chestiune de responsabilitate Presedintele a privit-o cu seriozitate (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre un guvern de uniune nationala: Nu este o chestiune de PR, este o chestiune de responsabilitate Presedintele a privit-o cu seriozitate (VIDEO)

In cursul serii de luni, profesorul Alexandru Rafila a oferit mai multe detalii despre ideea unui Guvern de uniune nationala, prezentata de social democratiu. Deputatul ales din partea PSD a fost intrebat. continuă pe B1

Ciolacu, dupa consultari: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie, condus de Rafila Iohannis a recunoscut ca e o persoana onorabila

Liderul PSD Marcel Ciolacu a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis a felicitat PSD pentru castigarea alegerilor in cadrul consultarilor de la Cotroceni. in cadrul discutiilor, potrivit lui Ciolacu, PSD a sustinut formarea unui guvern de uniune nationala condus de candidatul social democratilor pentru pozitia de premier, Alexandru Rafila.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis incepe consultarile cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

Alexandru Rafila, despre alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale si spitalele regionale: Aceleasi teme la toate partidele

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a comentat luni la Adevaru Live scenariul unui guvern de uniune nationala, precizand pozitia partidului in privinta unor teme precum alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale, sau reformarea Constitutiei.

Alexandru Rafila, despre posibila boicotare de catre PSD a constituirii noului Parlament: Sa fim mai circumspecti cand evaluam astfel de declaratii. Eu stiu ca pe 21 decembrie este depunerea juramantului (VIDEO)

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a declarat luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca declaratiile privind posibila boicotare de catre PSD.

Alexandru Rafila, despre evolutia situatiei epidemiologice: Din pacate, testarea de rutina a scazut la cote incredibile (VIDEO)

Medicul Alexandru Rafila a vorbit luni seara, la Dosar de politician, despre felul in care evolueaza situatia epidemiologica in Romania, atragand atentia asupraa faptului ca in multe state din Uniunea.

Alexandru Rafila, despre carantinarea Romaniei: Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a criticat, luni la Adevarul Live, gestionarea pandemiei de catre fostul premier, Ludovic Orban. intrebat daca, in eventualitatea in care va ajunge premier, exclude posibilitatea unui lockdown, acesta a spus ca Daca as fi premier nu mi-as putea sa-mi asum sa mint. Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown.

Marcel Ciolacu: PSD a castigat alegerile, daca se face un guvern de uniune nationala, partidul care a castigat alegerile propune primul ministru

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in situatia formarii unui guvern de uniune nationala, considera normala participarea la decizia executiva a tuturor fortelor politice parlamentare, insa anunta ca PSD nu va vota niciodata in Parlament o alta propunere de premier decat pe cea facuta de PSD, in persoana medicului Alexandru Rafila.

Orban: Am prezentat propunerea PNL in persoana lui Florin Citu Nu suntem de acord cu un guvern de uniune nationala cu PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca nu este de acord cu guvern de uniune nationala sustinut de PSD. De asemenea, liderul PNL a spus ca partidul nu renunta la presedintia Camerei Deputatilor.

Vasile Dincu: Nu e exclus sa se ajunga la un Guvern de uniune nationala

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a declarat ca seful statului Klaus Iohannis va incerca probabil, in a doua runda de consultari la Cotroceni solutia unui premier de centru-dreapta, insa nu exclude nici scenariul unui Guvern de uniune nationala, ceea ce au propus social-democratii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )