Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alexandru Rafila, despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu exista: Frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu exista: Frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu ar fi real. Reprezentantul OMS al Romaniei considera ca ca frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata. continuă pe Antena3

Digi24: incepe deja sa se vada cum va evolua virusul vara. Explicatiile lui Alexandru Rafila despre schimbarea radicala la nivel mondial

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit la Digi24 despre evolutia pe care o are graficul infectarilor cu coronavirus la nivel mondial.

Doctorul Alexandru Rafila, despre relaxarea din weekend: Saptamana viitoare o sa vedem efecte

Doctorul Alexandru Rafila sustine ca primele efecte ale relaxarii din weekend se vor vedea intr-o saptamana.

Ce spune DSP despre asistenta de la Ambulanta confirmata cu noul coronavirus. Cati colegi au fost testati

Directia de Sanatate Publica Olt a inceput propria ancheta epidemiologica in cazul asistentei de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt care a ajuns la spital si a fost testata pozitiv.

Mesajul lui Alexandru Rafila, membru OMS, pentru romanii care cred ca noul coronavirus nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Alexandru Rafila, este de parere ca persoanele care cred ca noul coronavirus nu exista sunt oameni.

Alexandru Rafila explica evolutia COVID-19 si schimbarea radicala la nivel mondial

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre evolutia pe care o are graficul infectarilor cu coronavirus la nivel mondial si a explicat ca, odata cu apropierea sezonului cald in emisfera nordica, scade numarul infectarilor acolo, o crestere alarmanta fiind remarcata in emisfera sudica.

Evolutia coronavirusului in timpul sezonului cald. Alexandru Rafila remarca o schimbare radicala la nivel mondial

Incepe deja sa se vada cum va evolua noul coronavirus in timpul anotimpului clad, spune Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie. Potrivit acestuia, evolutia arata ca odata cu.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Termoscanarea nu se refera la masurarea individuala a temperaturii. Ar trebui intai sa faci campanie de informare, apoi sa iei decizia, de multe ori facem invers

Alexandru Rafila, seful Disciplinei de Microbiologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, a precizat ca la intrarea in magazine si institutii nu se face termoscanare, ci doar se.

Alexandru Rafila explica de ce nu poti intra in magazine daca ai temperatura de peste 37,3 grade

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat de ce trebuie sa ni se ia temperatura si de ce trebuie sa avem sub 37,3 grade Celsius pentru a avea acces in magazine sau institutii publice.

Fara masca in spatii inchise. Alexandru Rafila, anunt despre situatiile in care acest lucru ar putea fi permis

Alexandru Rafila sustine ca este posibil, pentru anumite categorii de persoane, ca purtarea mastii sa nu fie obligatorie.

Alexandru Rafila: Daca masca se va umezi poate dauna. Cate ore poate fi purtata o masca chirurgicala pentru a preveni infectarea cu COVID-19

Alexandru Rafila, seful Disciplinei de Microbiologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, a declarat, miercuri seara, in emisiunea Dosar de politician care sunt motivele pentru care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )