Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doctorul Alexandru Rafila, despre relaxarea din weekend: Saptamana viitoare o sa vedem efecte

Antena3 Antena3,
Doctorul Alexandru Rafila, despre relaxarea din weekend: Saptamana viitoare o sa vedem efecte

Doctorul Alexandru Rafila sustine ca primele efecte ale relaxarii din weekend se vor vedea intr-o saptamana. continuă pe Antena3

Digi24: incepe deja sa se vada cum va evolua virusul vara. Explicatiile lui Alexandru Rafila despre schimbarea radicala la nivel mondial

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit la Digi24 despre evolutia pe care o are graficul infectarilor cu coronavirus la nivel mondial.

Prof. Alexandru Rafila, despre protestul din Piata Victoriei: Sunt oameni care nu accepta realitatea

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus,referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista.

Rafila, despre protestatarii din Piata Victoriei: Ei cred ca coronavirusul nu exista E o lipsa a acceptarii realitatii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, vineri seara, referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista, relateaza Mediafax.

Evolutia coronavirusului in timpul sezonului cald. Alexandru Rafila remarca o schimbare radicala la nivel mondial

Incepe deja sa se vada cum va evolua noul coronavirus in timpul anotimpului clad, spune Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie. Potrivit acestuia, evolutia arata ca odata cu.

Testare nationala anti COVID-19. Anuntul facut de Alexandru Rafila

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), profesorul Alexandru Rafila, a declarat ca autoritatile vor demara un studiu national, in cadrul caruia vor fi testate pentru COVID-19 30. 000 de persoane.

Calin Popescu Tariceanu, despre cozile din Vama Nadlac: Remarcam un nou examen cazut de Guvernul Orban

Calin Popescu Tariceanu critica Guvernul Orban pentru cozile din Vama Nadlac sustinand ca este un nou examen pe care Executivul l-a picat.

Orban, despre aglomeratia din vami: Peste 1.200 de oameni au venit pur si simplu pietoni

Premierul Ludovic Orban spune ca o explicatie pentru valul de veniri din tari este decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta de a pastra carantina institutionalizata numai la cerere. Orban a mai spus ca a fost un numar foarte mare de persoane, peste 1. 200, care pur si simplu au venit pietoni. Potrivit premierului, au fost luate masuri pentru fluidizarea traficului in vami.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )