Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila: Reluarea cursurilor in invatamant ar putea incepe cu universitatile si liceele!

România Liberă România Liberă,
Alexandru Rafila: Reluarea cursurilor in invatamant ar putea incepe cu universitatile si liceele!

Intrebat daca ar recomanda ca pana la vacanta de vara sa fie reluate cursurile la clasele I-VIII, Ra. continuă pe România Liberă

Rafila spune ca reluarea cursurilor s-ar putea face gradual, incepand cu universitatile si liceele: La copiii foarte mici utilizarea mastii o sa fie foarte dificila

Seful Societatii Romane de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, spune ca reluarea cursurilor in unitatile de invatamant ar putea fi facuta gradual, incepand cu universitatile si liceele, iar intr-o a doua faza ar urma sa poata merge la scoala elevii de clase primare si gimnaziu, eventual cu injumatatirea efectivelor din fiecare clasa si cu decalarea pauzelor.

Profesorul Alexandru Rafila, despre redeschiderea scolilor: Programul unitatilor de invatamant trebuie regandit

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a afirmat, vineri seara, ca reluarea cursurilor ar trebui sa se faca gradual si e indicat sa incepa cu universitatile si liceele, el spunand ca intr-o clasa nu ar trebui sa fie mai mult de 15 elevi.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Cursurile ar putea sa inceapa mai intai in universitati si abia apoi in gradinite si scoli

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut declaratii despre redeschiderea unitatilor de invatamant spunand ca mai intai, cursurile ar putea sa inceapa in.

Alexandru Rafila: Medicamentul Remdesivir impotriva COVID-19 ar putea fi autorizat si fabricat in toamna

Profesorul dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Antena 3 despre efectele medicamentului Remdesivir testat in SUA pentru pacientii cu coronavirus.

Doctorul Alexandru Rafila, despre un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus

Doctorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus ar putea avea loc in sezonul rece.

Digi 24: Cand va veni al doilea val de imbolnaviri? Raspunsul lui Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat la Digi24, ca un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus ar putea aparea in cursul sezonului rece.

Alexandru Rafila pledeaza pentru adoptarea legii vaccinarii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a pledat vineri pentru adoptarea legii vaccinarii, evidentiind faptul ca, in ultimii ani, in Romania, acoperirea vaccinala a inregistrat scaderi constante. Rafila a spus ca legea este absolut necesara si ca proiectul a stat prea mult in Parlament fara sa existe o decizie finala.

CORONAVIRUS. Prof. Dr. Alexandru Rafila: Al doilea val de imbolnaviri cu COVID-19 va veni spre finalul toamnei

Specialistii asteapta un al doilea val de imbolnaviri cu noul coronavirus in mai putin de sase luni. Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un nou val de in.

Alexandru Rafila: Anul acesta nu cred ca se reiau activitatile cu peste 100 de persoane

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, prof. dr. Alexandru Rafila, a declarat ca relaxarea restrictiilor va avea loc treptat, insa activitatile care presupun concentrari mari de persoane nu vor fi reluate in 2020.

Acestea sunt criteriile pentru ca masurile sa se relaxeze in Romania. Alexandru Rafila a dezvaluit formula: Totul depinde de noi!

Alexandru Rafila a vorbit despre criteriile pe care Romania trebuie sa le indeplineasca pentru ca masurile sa se relaxeze. Reprezentantul OMS al Romaniei a spus in exclusivitate, la Antena 3, ca totul depinde de modul cum actioneaza cetatenii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )