Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alianta USR-PLUS va anunta, in cel mult doua saptamani, candidatul la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Alianta USR-PLUS va anunta, in cel mult doua saptamani, candidatul la prezidentiale

Presedintele USR Dan Barna a declarat pentru Mediafax ca este posibil ca la finalul acestei saptamani sau in maxim o saptamana si jumatate Alianta 2020 USR-PLUS sa anunte candidatul la alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

PROGNOZA pe doua saptamani: Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, luni, prognoza pentru perioada 8 - 21 iulie 2019. in urmatoarele doua saptamani, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada in cea.

METEO Adio, canicula! Cum va fi vremea in tara in urmatoarele doua saptamani

Vin zile cu temperaturi mai scazute decat normalul perioadei. Este anuntul facut de meteorologi care au dat publicitatii prognoza meteo pe doua saptamani. in general, vremea va fi racoroasa iar in centrul, in sud-estul tarii si la munte se vor inregistra ploi, spun specialistii.

Efectele cazului Sorina. Proiect: Copiii care refuza custodia au 6 luni de consiliere psihologica. Acum, perioada este de cel mult 3 luni

Un proiect de lege care modifica Codul de procedura civila prevede marirea perioadei de consiliere psihologica pentru copiii care refuza custodia, pana la 6 luni, si posibilitatea stabilirii unor masuri alternative fata de hotararea judecatoreasca pentru relatiile dintre copil si parintele custode. Actuala reglementare prevede o perioada de consiliere psihologica de cel mult 3 luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )