Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alimentul banal care te costasilueta. Nutritionistul Mihaela Bilic: Descoperiti ce gust are mancarea fara el

Antena3 Antena3,
Alimentul banal care te costasilueta. Nutritionistul Mihaela Bilic: Descoperiti ce gust are mancarea fara el

Medicul nutritionist Mihaela Bilic ne sfatuieste sa nu renuntam la mancarea gatita nici macar atunci cand suntem ladieta, dar ne avertizeaza ca trebuie sa fim atenti la felul in care o. continuă pe Antena3

Nutritionistul Mihaela Bilic explica de ce trebuie sa consumam ciocolata si banane in cura de slabire

Nutritionistul Mihaela Bilic ne indeamna sa nu renuntam la micile placeri atunci cand tinem o cura de slabire. Mai mult decat atat, ea chiar ne indeamna sa consumam putina ciocolata pentru a putea.

Nutritionistul Mihaela Bilic, reguli pentruun abdomen plat: Daca renuntati la aceste alimente, veti vedea cum grasimea dispare

Medicul nutritionistMihaela Bilica prezentat regulilecare, daca sunt respectate, ne scapa de burta. Puteti manca caloric destul de mult, insa daca renuntati la aceste alimente,.

DIETA. Adevarul despre cura de slabire cu mese de cinci ori pe zi, dezvaluit de doctorul Mihaela Bilic

Cunoscul medic nutritionist Mihaela Bilic dezvaluie intr-un interviu pentru Dilema Veche adevarul despre curele de slabire. Eu ma integrez intr-o categorie mai aparte, nu cred in curele de.

Obiceiul banal care ne face sa luam decizii proaste

E inceput de an si bilantul pe anul care a trecut ne-a aratat ca mai avem cate ceva de facut pentru a fi persoane cu adevarat fericite si sanatoase. Constientizand starea de dispozitie, emotiile si ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )