Libnet.ro
UNICEF

16:45

Teodor Ceausu, Ixia: In Bucuresti avem cel mai mare centru RD din grup

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodor Ceausu, Ixia: In Bucuresti avem cel mai mare centru RD din grup

Biroul Ixia din Bucuresti este cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare al furnizorului american de solutii de testare a retelelor, cu aproximativ 380 de angajati, a declarat pentru Wall-Street. ro, Teodor Ceausu, country manager Ixia Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare pelerinaj catolic din Europa de Est

Sute de mii de oameni au venit la cel mai mare pelerinaj catolic de Rusalii, la Sumuleu Ciuc. Mai exact, 150. 000 de oameni au venit pentru pelerinaj. Multi dintre ei au venit dotati cu umbrele, paturi si sunt.

Mecca va avea cel mai mare hotel din lume: Abraj Kudai

Mii de camere, 12 turnuri si 70 de restaurante, plus heliporturi si un centru de conventii imens reprezinta planul pentru Abraj Kudai, un complex din Mecca, Arabia Saudita, care va deveni astfel cel mai mare hotel din lume, in ceea ce priveste numarul camerelor, si care se va deschide in 2017.

FOTO A fost inaugurat cel mai mare centru social din Transilvania. Preotul care l-a construit a primit cea mai inalta distinctie a Mitropoliei

Centrul Social Sfantul Gheorghe din Romanasi a fost inaugurat sambata, 23 mai, in prezenta a sute de invitati. Centrul apartine Parohiei Ordodoxe Romanasi si a fost construit de parintele Gheorghe Gherman din donatii si sponsorizari insumand 12. 000 de lei.

Isarescu: Deponentii sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat in ultimii ani. Avem o problema cu comisioanele, care sunt mari

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, indeamna deponentii la banci sa se uite mai degraba la dobanda reala, care reprezinta diferenta intre dobanda nominala si rata inflatiei, aratand ca aceasta este mai mare in prezent decat in urma cu cativa ani, cand inflatia era ridicata si aproape anula castigul.

Profitul EximBank este de 5 ori mai mare fata de trimestrul I 2014

EximBank continua strategia de crestere pe care a urmat-o in ultimii doi ani si raporteaza, pentru primul trimestru din 2015, un profit net de aproape 35 de milioane de lei, de cinci ori mai mare fasa de cel inregistrat in perioada similara din 2014, arata un comunicat transmis azi redactiei.

Romanii asteapta ieftiniri in urma scaderii TVA, dar si impozitare mai mare a celor bogati!

Cel mai recent studiu CSCI/Infopolitic, realizat la finalul lunii aprilie, constata ca romanii apreciaza intentia scaderii TVA la alimente, precum si activitatea Guvernului in domeniul luptei anti-evaziune. Echipa Infopolitic a realizat o cercetare foarte ampla, cu o analiza foarte detaliata, care merita parcursa cu atentie.

Deponentii sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat in ultimii ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, indeamna deponentii la banci sa se uite mai degraba la dobanda reala, care reprezinta diferenta intre dobanda nominala si rata inflatiei, aratand ca aceasta este mai mare in prezent decat in urma cu cativa ani, cand inflatia era ridicata si aproape anula castigul, transmit surse din presa.

Mugur Isarescu: Deponenti sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat acum cativa ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, indeamna deponentii sa se uite mai degraba la dobanda reala, decat la cea nominala, spunand ca acesta este mai mare in prezent decat era acum cativa ani, relateaza.

La referendum, cea mai mare parte a rezidentilor UE nu vor putea vota

Cea mai mare parte a cetatenilor din Uniunea Europeana care locuiesc in Marea Britanie nu vor putea vota cu ocazia referendumului pe care Londra intentioneaza sa il organizeze in legatura cu mentinerea tarii in UE, potrivit site-ului wandsworthguardian.

La referendum, cea mai mare parte a rezidentilor UE nu vor putea vota

Cea mai mare parte a cetatenilor din Uniunea Europeana care locuiesc in Marea Britanie nu vor putea vota cu ocazia referendumului pe care Londra intentioneaza sa il organizeze in legatura cu mentinerea tarii in UE, potrivit site-ului wandsworthguardian.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1922 seconds )