Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alina Bica a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Alina Bica a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea. continuă pe B1

Alina Bica a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea.

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv in dosarul despagubirii de la ANRP

Sefa DIICOT, Alina Bica, a primit mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, sambata dimineata, de la instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren supraevaluat din Capitala de o comisie de la ANRP din care procurorul a facut parte. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta.

Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale, in care este cercetat si Viorel Hrebenciuc, relateaaz B1 TV. Ioan Adam urmeaza sa fie incarcerat, dar poate.

Alina Bica, procurorul-sef DIICOT, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren supraevaluat din Capitala de o comisie de la ANRP din care procurorul a facut parte. Alina Bica s-a predat politistilor.

Alina Bica, arestata pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 11:00 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis azi ca Alina Bica, procuror sef al DIICOT, sa fie arestata preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzata de DNA de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, potrivit surselor din presa. * CSM s-a razgandit si a incuviintat arestarea preventiva a Alinei Bica * DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila * Kovesi: Dosarul Bica nu a fost deschis ca urmare a unui conflict personal sau institutional.

Sefa DIICOT a fost retinuta pentru 24 de ore. DNA: Alina Bica este urmarita penal pentru abuz in serviciu

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, a fost audiata la DNA , joi seara, dupa ce a fost ridicata din trafic de catre procurorii anticoruptie si dusa la sediul institutiei. Bica a fost audiata dupa ce ar fi.

Surse: Sefa DIICOT, Alina Bica, chemata la DNA pentru audieri

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost chemata la DNA pentur audieri, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. inca nu se cunoaste motivul pentru care Alina Bica a fost chemata la sediulDirectiei Nationale.

Alina Bica, audiata la DNA pentru acordarea unei despagubiri de 150 mil. euro pentru un teren

Alina Bica a fost audiata joi seara la DNA pentru ca ar fi facut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi aprobat, in 2011, despagubirea lui Gheorghe Stelian cu 150 de milioane de euro pentru un teren din Capitala care a fost supraevaluat, au.

Alina Bica, arestata pentru 30 de zile, si-a dat DEMISIA de la conducerea DIICOT

Alina Bica, arestata preventiv intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, si-a dat demisia din functia de procuror-sef al DIICOT. Bica a fost arestata preventiv, sambata dimineata, pentru 30 de.

Alina Bica, sefa DIICOT, arestata pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 19:00 Udrea sustine ca nu are nicio implicare in dosar, care il vizeaza si pe Dorin Cocos Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a scris azi pe pagina sa de Facebook ca nu are nicio implicare in dosarul retrocedarilor supraevaluate care il vizeaza pe fostul sau sot Dorin Cocos si pe procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica. * DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )