Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sefa DIICOT a fost retinuta pentru 24 de ore. DNA: Alina Bica este urmarita penal pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Sefa DIICOT a fost retinuta pentru 24 de ore. DNA: Alina Bica este urmarita penal pentru abuz in serviciu

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, a fost audiata la DNA , joi seara, dupa ce a fost ridicata din trafic de catre procurorii anticoruptie si dusa la sediul institutiei. Bica a fost audiata dupa ce ar fi. continuă pe Antena3

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore / El este acuzat de un prejudiciu de peste 10 mil euro

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L, si un apropiat al lui Radu Mazare, acuzat de doua infractiuni de evaziune fiscala.

Deputatul liberal Mircea Rosca a fost retinut pentru 24 de ore

Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri noapte, dupa ce a fost audiat peste doua ore la sediul DNA Ploiesti, el fiind.

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale de padure

Fostul prefect al judetului Buzau, Paul Beganu, impreuna cu alti trei complici, a fost retinut pentru 24 de ore, la propunerea procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti, in dosarul privind retrocedarea nelegala a peste 5. 000 de hectare de padure din judetul Buzau. DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva celor patru inculpati.

UPDATE Alina Bica, procurorul-sef al DIICOT, a fost retinuta intr-un dosar de coruptie. CSM a refuzat sa dea aviz pentru arestarea acesteia

Alina Bica, sefa Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a fost retinuta in aceasta seara de colegii ei de la DNA, fiind acuzata de abuz in serviciu. Procurorii nu vor putea insa sa ceara arestarea acesteia deoarece Consiliul Superior al Magistraturii a refuzat sa dea un aviz in acest sens, aproband doar plasareamagistratului in arest la domiciliu. Acest gest este o premiera in justitie.

Perchezitii in Ploiesti, la suspecti de talharii. O persoana a fost retinuta

Politistii prahoveni au efectuat joi dimineata trei perchezitii domiciliare in Ploiesti, la persoane banuite ca ar fi comis mai multe talharii, cu un prejudiciu de aproximativ 5. 000 de lei. O persoana a fost retinuta pentru 24 de ore.

EXCLUSIV. Alina Bica, sefa DIICOT, a fost retinuta de DNA. Ea isi petrece noaptea in arestul Politiei

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, a fost retinuta de DNA, fiind inculpata pentru abuz in serviciu. CSM a avizat doar arestarea la domiciliu.

UPDATE Deputatul Mircea Rosca a fost retinut pentru 24 de ore

Procurorii DNA Ploiesti au perchezitionat miercuri, timp de aproape sase ore, casa din localitatea prahoveana Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca, acuzat de fapte de coruptie. Presedintele PNL Prahova a fost dus miercuri seara la audieri, la DNA Ploiesti, unde a si fost retinut pentru 24 de ore.

Deputatul Mircea Rosca a fost retinut pentru 24 de ore. Liberalul a fost adus la sediul iCCJ unde se judeca propunerea de arestare preventiva (VIDEO)

00 Deputatul PNL, Mircea Rosca a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie, joi, in jurul orei 13. 00, unde se judeca propunerea de arestare preventiva. Magistratii vor hotari daca in se.

Alina Bica, procurorul-sef al DIICOT, a fost dusa la DNA pentru audieri intr-un dosar de coruptie

Alina Bica, sefa Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a fost ridicata joi dupa-amiaza de colegii ei de la DNA si dusa cu mandat de aducere la audieri, potrivit unor surse judiciare. Aceasta ar fi acuzata de abuz in serviciu intr-un dosar privind retrocedari ilegale, in care a fost retinuta deja o persoana.

Deputatul UDMR Marko Attila, vizat in dosarul in care Alina Bica a fost retinuta

Deputatul UDMRMarko Attila este vizat in dosarul in care sefa DIICOTAlina Bica a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de abuz in serviciu, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )