Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alina Gorghiu, despre initiativa Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei: Este un demers legal, constitutional, legitim, care merita un referendum distinct. Este o tema importanta pentru o anumita parte a societatii romanesti

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu, despre initiativa Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei: Este un demers legal, constitutional, legitim, care merita un referendum distinct. Este o tema importanta pentru o anumita parte a societatii romanesti

Presedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, intr-un inteviu acordat News. ro, ca initativa cetateneasca pentru modificarea Constitutiei astfel incat familia sa fie definita prin casatoria dintre un barbat si o femeie este un un demers legal, constitutional, legitim, care merita un referendum distinct. continuă pe România Liberă

Presedintele Uniunii Bisericii Crestine Baptiste romane, consternat de afirmatiile lui Iohannis privind demersul Coalitiei pentru Familie: Cum puteti spune ca pe cetateni nu ii intereseaza protejarea familiei traditionale?

Pastorul Viorel Iuga, presedintele Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania, reactioneaza la afirmatiile presedintelui Iohannis despre demersul Coalitiei pentru Familie. Seful statului a afirmat c.

VIDEO Alina Gorghiu, despre clipul electoral in care apare un copil: Este, cu acceptul familiei, un clip care se vrea o gluma

Prezenta la Buzau, pentru lansarea candidatilor la Parlamentare, presedintele PNL, Alina Gorghiu, a oferit explicatii, intr-o conferinta de presa, despre clipul electoral in care liberala convinge un copil sa deschida usa, spunandu-i ca in caz contrat o sa castige PSD, o sa ii copieze Victor temele si Liviu o sa ii fure sandvisurile.

Alina Gorghiu: Traian Basescu este un produs expirat. Este exclusa varianta de alianta cu PMP

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri seara, la Timisoara, ca exclude orice alianta cu PMP dupa alegerile parlamentare si a spus despre Traian Basescu ca este un produs expirat. Declaratia a fost facuta dupa ce Basescu a afirmat ca exclude o alianta cu PSD si ca nici PNL nu reprezinta o solutie mai buna, insa macar nu miroase asa urat.

Alina Gorghiu: Le garantez alegatorilor ca Liviu Dragnea nu poate fi o propunere de prim-ministru. Mandatul niciodata nu va merge la o persoana compromisa, la o persoana uzata, la o persoana condamnata penal

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, seful PSD, Liviu Dragnea, nu va fi propus ca premier al Romaniei. Astfel, ea le-a dat asigurari alegatorilor ca mandatul nu va merge la o persoana compromisa, la o persoana uzata, la o persoana condamnata penal .

Alina Gorghiu: Stam prost cu banii. Partidele nu isi fac campanie cu aer

Presedintele PNL, Alina Gorghiu a afirmat, intr-un interviu acordat News. ro, ca partidul sta prost cu banii de campanie, unul dintre motive fiind faptul ca Autoritatea Electorala Permanenta nu a returnat inca banii cheltuiti la alegerile locale, probabil din lipsa de experienta privind aplicarea noii legislatii privind finantarea partidelor.

Hoata! Vita incaltata! Nu ai ce cauta aici!. Alina Gorghiu a ajuns la usa raposatului Vadim Tudor, intr-un pamflet de exceptie marca TNR (VIDEO)

Filmuletul devenit viral, in care Alina Gorghiu bate la usa unui copil care se hotaraste sa nu deschida hotilor, le-a starnit imaginatia jurnalistilor de la Times New.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )