Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alina Gorghiu exclude o alianta cu PSD. Ce spune despre intrarea lui Dacian Ciolos in PNL

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu exclude o alianta cu PSD. Ce spune despre intrarea lui Dacian Ciolos in PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost invitata la Sinteza Zilei, unde a vorbit despre planurile partidului pentru viitoarea campanie electorala. Alina Gorghiu a exclus din start o posibila alianta. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, la Antena 3: PNL exclude orice alianta cu PSD si PMP/ Nu sustin intrarea in politica a unui fost sefl SIE/ Blaga, la Realitatea TV: MRU nu va candida pe listele PNL

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni seara, la emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3, ca PNL nu va face niciun fel de alianta cu PSD-ul si PMP-ul dupa alegeri si ca ar prefera sa ramana in Opozitie. Vorbind despre posibilitatea ca fostul sef al SIE Mihai Razvan Ungureanu sa candideze pe listele PNL, Gorghiu si Blaga la Realitatea TV) au respins aceasta ipoteza sustinand ca nu e potrivit ca un fost sef al SIE sa mai faca politica. emisiunea este in desfasurare.

Alina Gorghiu: Nu vor fi tehnocrati pe listele PNL pentru alegeri

Liberalii care nu au confirmat in Parlament vor fi lasati pe margine, declaracopresedintele PNL Alina Gorghiu, care spune ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare vor fi oameni de afaceri.

Alina Gorghiu: Pe listele PNL nu se vor regasi persoane condamnate, nici persoane asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat in exclusivitate la Antena 3 ca pe listele PNL pentru alegerile parlamentare nu vor fi nici condamnati si nici corupti. Campaniile electorale nu prea.

Alina Gorghiu: Nu ne deranjeaza ca ministrii agreeaza sa candideze pe lista USR

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca liberalii nu sunt deranjati de faptul ca unii ministri din Guvernul Ciolos agreeaza sa candideze pe listele Uniunii Salvati Romania USR). intrebata.

Alina Gorghiu: Ma intreb daca liderii ALDE au bunul simt sa se delimiteze de colegul lor, Daniel Barbu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, ca se intreaba daca liderii ALDE au bunul simt sa isi ceara scuze si sa se delimiteze de colegul lor, Daniel Barbu, care a afirmat recent ca Meseria de politician este riscanta, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan. Alesii isi risca libertatea, sanatatea, in fiecare zi.

Alina Gorghiu ameninta cu greva parlamentara pe durata determinata, in cazul Oprea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca, in cazul in care Senatul nu va decide reluarea votului pe solicitarea DNA in cazul lui Gabriel Oprea, liberalii ar putea lua in.

Alina Gorghiu: Este un mit faptul ca nu se poate cere reluarea votului, in cazul cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca este nevoie ca votul Senatului in cazul lui Gabriel Oprea sa fie reluat, intrucat decizia senatorilor de a respinge cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale a fostului vicepremier risca sa compromita total credibiliatea institutiei. Totodata, ea a mai sustinut ca nu exista nicio preveedere legala care sa impiedice Parlamentul sa revoce o hotarare.

Alina Gorghiu, despre o revenire a lui Mihai Razvan Ungureanu in PNL: Nu au fost astfel de discutii, exclud un asemenea scenariu

Mihai Razvan Ungureanu si-a dat demisia luni din funtia de director al Serviciului de Informatii Externe. intrebata despre demisia acestuia si despre o eventuala cooptare a acestuia inapoi in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )