Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu: Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu (PNL): Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o pozitie absolut legitima, si anume cote voluntare pentru acceptarea de refugiati, transmite Agerpres.

Gorghiu (PNL): Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o pozitie absolut legitima, si anume cote voluntare pentru acceptarea de refugiati.

Alina Gorghiu: Ovidiu Raetchi si echipa PNL Sector 5 si-au propus sa demonstreze ca o administratie buna gaseste intotdeauna fonduri pentru dezvoltare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris vineri, pe pagina de Facebook, ca Ovidiu Raetchi si echipa PNL Sector 5 mizeaza pe fonduri europene si fonduri guvernamentale straine pentru investitii in scoli,.

Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei. Evenimentele legate de Sorin Oprescu vor duce la schimbarea strategiei pentru campanie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri seara, in cursul unui interviu la TVR, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei, mentionand ca posibilii candidati ai liberalilor pentru aceasta functie vor trebui sa participe la o campanie interna in partid.

Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri seara, la postul public de televiziune, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei, mentionand ca posibilii candidati ai liberalilor pentru .

Alina Gorghiu, fata in fata cu luptatorul K1 Catalin Morosanu

Luptatorul K1 Catalin Morosanu a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de Alina Gorghiu, copresedintele PNL. Momentul a fost surprins acum cateva zile la Scoala de vara TNL de la Eforie. La.

Alina Gorghiu: PNL va vota impotriva pensiilor pentru parlamentari

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va vota impotriva pensiilor parlamentarilor, in conditiile in care raportul comisiei la cererea de reexaminare a presedintelui la lege nu contine modi.

Alina Gorghiu: Premierul Ponta a refuzat sa organizeze alegeri partiale, deoarece stia ca PSD le va pierde

Copresedintele PNL Alina Gorgiu este de parere ca premierul Victor Ponta nu a vrut sa organizeze alegeri partiale pentru ca stia ca PSD le va pierde. Aceasta a mai precizat ca spera ca odata cu schimbarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )