Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gorghiu (PNL): Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

România Liberă România Liberă,
Gorghiu (PNL): Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o pozitie absolut legitima, si anume cote voluntare pentru acceptarea de refugiati. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu (PNL): Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o pozitie absolut legitima, si anume cote voluntare pentru acceptarea de refugiati, transmite Agerpres.

Alina Gorghiu: Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o.

Alina Gorghiu: PNL va vota impotriva pensiilor pentru parlamentari

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va vota impotriva pensiilor parlamentarilor, in conditiile in care raportul comisiei la cererea de reexaminare a presedintelui la lege nu contine modi.

Gorghiu: PNL va vota impotriva nominalizarii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi ca PSD ar trebui sa gaseasca o persoana cu buna reputatie pentru Curtea de Conturi, aratand ca in cazul in care este mentinuta propunerea privind-l pe Ilie Sarbu liberalii vor vota impotriva, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )