Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei. Evenimentele legate de Sorin Oprescu vor duce la schimbarea strategiei pentru campanie

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei. Evenimentele legate de Sorin Oprescu vor duce la schimbarea strategiei pentru campanie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri seara, in cursul unui interviu la TVR, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei, mentionand ca posibilii candidati ai liberalilor pentru aceasta functie vor trebui sa participe la o campanie interna in partid. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri seara, la postul public de televiziune, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei, mentionand ca posibilii candidati ai liberalilor pentru .

Gorghiu anunta ce planuri are pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri seara, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei.

Va candida Elena Udrea la Primaria Capitalei?

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca nu i-a trecut prin cap sa candideze la Primaria Capitalei, informeaza Agerpres. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai.

Presedintele Grupului de Initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, va candida la Primaria Capitalei

Presedintele Grupului de Initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a declarat marti, ca vrea sa candideze pentru Primaria generala a Capitalei, precizand ca ar accepta si sustinerea unui.

Remus Cernea: Doresc sa candidez la alegerile pentru Primaria Capitalei. Daca voi castiga, niciun leu din banii primariei nu va mai merge catre Catedrala Manturii Neamului

Deputatul Remus Cernea a anuntat ca intentioneaza sa se inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei, fie drept candidat independent, fie sprijinit de unul sau mai multe partide noi sau vechi, informeaza.

SURSE Robert Negoita ii ia locul Ecaterinei Andronescu la sefia PSD Bucuresti. PSD il pregateste pentru Primaria Capitalei

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, un apropiat al liderului PSD Liviu Dragnea, este singurul candidat la sefia PSD Bucuresti, cea mai importanta filiala din tara, au declarat surse social-democrate. Actualul presedinte al PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, nu va mai candida pentru un nou mandat in fruntea organizatiei. Robert Negoita este varianta de rezerva a PSD pentru Primaria Capitalei la alegerile locale de anul viitor.

Anuntul facut de Alina Gorghiu pe Facebook. PNL a depus motiunea pe o tema dureroasa pentru romani

PNL a depus marti, la Senat, o motiune simpla privind infrastructura de transport, a anuntat copresedintele PNL Alina Gorghiu, intr-o postare pe Facebook. Alina Gorghiu precizeaza ca motiunea trage un semnal de.

Alina Gorghiu, fata in fata cu luptatorul K1 Catalin Morosanu

Luptatorul K1 Catalin Morosanu a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de Alina Gorghiu, copresedintele PNL. Momentul a fost surprins acum cateva zile la Scoala de vara TNL de la Eforie. La.

Alina Gorghiu: PNL va vota impotriva pensiilor pentru parlamentari

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va vota impotriva pensiilor parlamentarilor, in conditiile in care raportul comisiei la cererea de reexaminare a presedintelui la lege nu contine modi.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )