Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alina Gorghiu, sugestie pentru primarul Gabriela Firea

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, sugestie pentru primarul Gabriela Firea

Copresedinta PNL Alina Gorghiu a afirmat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca daca unul dintre bulevardele sau piatetele din Bucuresti ar purta numele Reginei Ana, atunci acesta ar fi un omagiu frumos adus Majestatii Sale. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu ii cere lui Firea ca unul dintre bulevardele sau piatetele din Capitala sa poarte numele Reginei Ana: Ar putea aduce un frumos omagiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii propune primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa denumeasca cu numele Reginei Ana unul dintre bulevardele sau piatetele din Bucuresti.

Gorghiu, propunere pentru Firea: Sper ca primarul Capitalei sa primeasca ideea cu interes

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, este de parere ca municipalitatea bucuresteana ar putea aduce un frumos omagiu, daca unul dintre bulevardele din Capitala i-ar purta numele Majestatii Sale si spera ca.

Gabriela Firea vrea sa cumpere mii de biciclete pentru bucuresteni pentru a descongestiona traficul

Gabriela Firea, a declarat ca vrea sa cumpere mii de biciclete pentru bucuresteni. Primarul General al Capitalei s-a inspirat dupa modelul din marile orase europene, pentru a descongestiona traficul din Bucuresti,.

Gabriela Firea, plan ambitios pentru Bucuresti. Cum vrea sa descongestioneze traficul de cosmar

Gabriela Firea vrea sa cumpere mii de biciclete pentru bucuresteni, dupa modelul din marile capitale europene. Primarul general vrea ca biciclete sa poata fi inchiriate din apropierea statiilor de metrou si.

Gabriela Firea, mesaj de condoleante: Regina Ana si-a meritat pe deplin numele Regina a Romaniei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni condoleante Casei Regale in urma decesului Reginei Ana, precizand ca si-a meritat pe deplin numele Regina a Romaniei.

Gabriela Firea: Pasajul Piata Sudului va fi gata in luna martie anul viitor, iar Pasajul Ciurel in iulie 2017

Pasajul Piata Sudului va fi gata in luna martie anul viitor, iar pasajul Ciurel, din vestul Capitalei, in luna iulie 2017, dar nu va mai avea trei benzi de circulatie, ci numai doua. Ambele pasaje, insa, au fost proiectate gresit, a declarat duminica seara, la Antena 3, primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea: Bucurestenii nu vor avea probleme cu apa calda si caldura la iarna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, ca bucurestenii nu vor avea probleme cu apa calda sau caldura la iarna si a facut un apel la consilierii generali sa voteze in.

Elena Udrea lanseaza un atac dur: De ce Alina Gorghiu de la PNL nu este chemata la DNA?

Elena Udrea, atac dur la Alina Ghorgiu. Fostul ministru al Turismului a intrebat de ce liberala Alina Gorghiu nu este chemata la DNA? Raspunsul a venit tot de la Udrea. Doamna Gorghiu a fost chemata ca.

Alina Gorghiu, reactie pe Facebook dupa atacurile la adresa ei in cazul lui Bogdan Olteanu

Alina Gorghiu a scris pe Facebook ca regreta ca politica romaneasca este coborata la nivel de jigniri si atacuri la persoana si sustine ca politicienii trebuie sa fie un exemplu pentru societate,.

Alina Gorghiu: imi pare rau ca politica in Romania este coborata la acest nivel

Copresedintele PNL Alina Gorghiu isi exprima regretul ca politica romaneasca este coborata la nivel de jigniri si atacuri la persoana sau familie si sustine ca politicienii trebuie sa fie un exemplu pentru societate, sa fie corecti si decenti in activitatea lor publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )