Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alina Gorghiu: Rasturnarea Guvernului Ponta pana la alegerile parlamentare din 2016 nu reprezinta o speranta, ci un obiectiv

B1 B1,
Alina Gorghiu: Rasturnarea Guvernului Ponta pana la alegerile parlamentare din 2016 nu reprezinta o speranta, ci un obiectiv

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, marti, ca rasturnarea Guvernului Ponta pana la alegerile parlamentare din 2016 nu reprezinta o speranta, ci un obiectiv. E un obiectiv, nu o speranta, un obiectiv. continuă pe B1

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, vine la Adevarul LIVE de la ora 11.00

Copresedintele Partidului National Liberal, deputatul Alina Gorghiu, va explica intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul LIVE daca liberalii mai spera sa ajunga la guvernare pana in 2016 si ce probleme intampina in formarea unei noi majoritati parlamentare.

Alina Gorghiu: Domnul Ponta ar fi putut sa nu rateze o buna ocazie de a fi gentleman (FOTO)

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat ca premierul Victor Ponta ar fi putut sa nu rateze o buna ocazie de a fi gentleman, in replica la urarea lui Ponta de a nu deveni pedelista. Dl Ponta ar fi putut.

Ce ii ureaza Ponta sefei PNL, Alina Gorghiu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, presedintei PNL, Alina Gorghiu, sa nu devina pedelista, conform Mediafax.

Alina Gorghiu: PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora

Pana la sfarsitul lunii martie, PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora, ca rezultat al consultarilor pe care le are cu societatea civila - ONG-uri din tara si asociatii ale romanilor din strainatate, transmite Alina Gorghiu, copresedinte PNL.

Alina Gorghiu, despre statutul PNL: Vom avea o pozitie clara fata de liberalii cu probleme in justitie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, luni, prin intermediul paginii de Facebook, noi detalii privind statutul noului partid, afirmand ca este necesara introducerea unor noi criterii de integritate. Alina.

Politic Show: Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR); Alina Gorghiu anunta un proiect legislativ al PNL pentru votul in Diaspora. Care este principala modificare; De ce l-a eliberat din functie Klaus Iohannis pe George Scutaru

Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca. Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor. Ilie Bolojan: Asociatia Municipiilor din Romania vrea alegerea primarului tot din primul tur. Ilie Bolojan, presedintele executiv al Asociatiei Municipiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )