Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alo?... Victor Ponta?...Pune tablourile generalilor la locul lor...

Adevărul Adevărul,
Alo?... Victor Ponta?...Pune tablourile generalilor la locul lor...

Cu mila, evident crestineasca, am citit ce scrie un anonim, simpatizant vizibil al prezidentiabilului Ponta, pe un areal electronic supus ochilor albastri. Mistoul infantil, al postacului de serviciu pe ministerul care a dorit sa se afirme, in ochii lui Victor Victoras, cu ametirea naivilor, pornea de la faptul ca am semnalat, onest si obiectiv, avand confirmarea verbala a actualului sef al organismului militar romanesc, o marsavie. continuă pe Adevărul

CSM va analiza pe 9 octombrie declaratiile lui Victor Ponta referitoare la efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, marti, ca va pune in discutie declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil.

Victor Ponta: Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta

Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta, a anuntat premierul Victor Ponta. Din 2015 si persoanele cu handicap ar putea primi mai multi bani. Premierul Victor Ponta si ministrul Muncii Rovana Plumb.

Generalul Stanculescu, la patru luni de la eliberare, la Academia Romana alaturi de Victor Ponta

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a fost prezent luni, in Aula Academiei, alaturi de invitati ca premierul Victor Ponta sau Alteta Sa Regala Principele Radu, la un simpozion dedicat Regelui Carol I.

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Problema somajului, in special in randul tinerilor, este cea mai mare provocare pentru Europa

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea mai mare provocare din prezent, chestiune discutata si la conferinta privind ocuparea fortei de munca desfasurata la Milano, unde a participat si liderul de la Palatul Victoria.

Victor Ponta: Nu am interferat in niciun fel in justitie. SRS a vorbit in numele lui Iohannis la ultima motiune de cenzura (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca nu influenteaza in niciun fel justitia in dosarul Lukoil. N-am interferat si nu interferez.

Victor Ponta, felicitari pe Facebook pentru cercetatorul de origine romana care a obtinut Nobelul pentru Chimie

Premierul Victor Ponta il felicita pe cercetatorul Stefan W. Hell, de origine romana, distins cu Premiul Nobel pentru Chimie, aratand ca munca depusa de acesta este de o valoare inestimabila pentru.

Procurorii Curtii de Apel Ploiesti precizeaza ca deciziile la Lukoil nu au fost influentate de Victor Ponta

Deciziile luate de procurori in dosarul Lukoil nu au fost luate sau influentate de declaratiile lui Victor Ponta, a precizat, miercuri, ParchetulCurtii de Apel Ploiesti. Lamurirea facuta de Parchet vine.

CSM va lua in discutie afirmatiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Declaratiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil vor fi luate in discutie in plenulConsiliuluiSuperior al Magistraturii, joi, potrivit unui comunicat al institutiei. Avand in vedere soli.

CSM s-a sesizat in cazul declaratiilor lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) s-a sesizat in privinta declaratiilor premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei si va hotari, in sedinta de joi, daca va cere Inspectiei Judiciare referitor la o eventuala afectare a independentei procurorului de caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )