Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta, felicitari pe Facebook pentru cercetatorul de origine romana care a obtinut Nobelul pentru Chimie

B1 B1,
Victor Ponta, felicitari pe Facebook pentru cercetatorul de origine romana care a obtinut Nobelul pentru Chimie

Premierul Victor Ponta il felicita pe cercetatorul Stefan W. Hell, de origine romana, distins cu Premiul Nobel pentru Chimie, aratand ca munca depusa de acesta este de o valoare inestimabila pentru. continuă pe B1

Cine este Stefan W. Hell, cercetatorul de origine romana laureat al premiului Nobel pentru Chimie pe 2014

Cercetatorul Stefan W. Hell, unul dintre cei trei laureati ai premiului Nobel pentru chimie pe 2014, s-a nascut pe 23 decembrie 1962, in Romania, la Arad, si este membru de onoare al Academiei Romane din anul.

Cercetatorul de origine romana Stefan W. Hell, printre castigatorii Premiului Nobel pentru Chimie 2014

Premiul Nobel pentru Chimie din acest an a fost acordat cercetatorilor Eric Betzig SUA), Stefan W. Hell Germania) si William E. Moerner SUA), a anuntat, miercuri, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale.

Cercetatorul de origine romana Stefan W. Hell, laureat al premiului Nobel pentru Chimie 2014, alaturi de Eric Betzig si William E. Moerner

Cercetatorii Eric Betzig, Stefan W. Hell, William E. Moerner au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2014, pentru descoperirile in domeniul microscopiei cu fluorescenta de super-rezolutie, a.

Generalul Stanculescu, la patru luni de la eliberare, la Academia Romana alaturi de Victor Ponta

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a fost prezent luni, in Aula Academiei, alaturi de invitati ca premierul Victor Ponta sau Alteta Sa Regala Principele Radu, la un simpozion dedicat Regelui Carol I.

Victor Ponta: Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta

Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta, a anuntat premierul Victor Ponta. Din 2015 si persoanele cu handicap ar putea primi mai multi bani. Premierul Victor Ponta si ministrul Muncii Rovana Plumb.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Problema somajului, in special in randul tinerilor, este cea mai mare provocare pentru Europa

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea mai mare provocare din prezent, chestiune discutata si la conferinta privind ocuparea fortei de munca desfasurata la Milano, unde a participat si liderul de la Palatul Victoria.

Dezbateri pe politica externa, constitutie si economie, propuse de Victor Ponta pentru turul doi al prezidentialelor

Presedintele PSD Victor Ponta a explicat, luni seara, ca va propune organizarea a cel putin trei dezbateri publice punctuale pentru turul doi al prezidentialelor. Acesta a propus printre teme politica externa,.

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Victor Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel-Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii. Avand in vedere situatia creata prin descinderea din data de 2 octombrie 2014 efectuata de catre reprezentantii organelor de ancheta din Romaniaprocurori, ofiteri SRI, inspector din cadrul Directiei Generale a Vamilor, inspector de la directia Regionala Antifrauda etc. ) la SC Petrotel-Lukoil SA si alte patru societati de pe Platforma Teleajen, va rugam respectuos sa ne sprijiniti pentru asigurarea continuarii activitatii comerciale a societatii noastre, se arata in scrisoarea transmisa la Cancelaria prim-ministrului, in 3 octombrie.

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul.

Victor Ponta, in biroul presedintelui: Presedintele trebuie sa-i reprezinte pe toti. Consider ca pot sa-i unesc pe oameni

Cel mai bine plasat in sondaje in cursa pentru Cotroceni, premierul Victor Ponta a venit, luni seara, in Biroul Presedintelui. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit despre ideea de unitate a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )