Libnet.ro
UNICEF

00:07

Al-Qaida ii ameninta din nou pe jurnalistii de la Charlie Hebdo, dupa ce republicarea controversatelor caricaturi ale profetului Mahomed

B1 B1,
Al-Qaida ii ameninta din nou pe jurnalistii de la Charlie Hebdo, dupa ce republicarea controversatelor caricaturi ale profetului Mahomed

Organizatia terorista Al-Qaida ameninta din nou publicatia franceza de satira Charlie Hebdo, la cinci ani dupa atacul asupra redactiei saptamanalului, in urma caruia 11 persoane au fost ucise. continuă pe B1

Al Qaeda ameninta redactia Charlie Hebdo pentru ca a republicat caricaturile cu profetul Mahomed

Al Qaeda a amenintat ca va ataca din nou redactia saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, care a republicat caricaturi cu profetul Islamului Mahomed, potrivit grupului american Site, specializat in monitorizarea organizatiilor jihadiste, anunta AFP.

Tzanca Uraganu a facut-o din nou. Manelistul, petrecere cu sute de oameni, imediat dupa ce s-a vindecat

Tzanca Uraganu a comis-o din nou. Acesta a participat la o petrecere cu sute de oameni, incontextul in care masurile impuse de epidemia de COVID-19 nu permite asa ceva. Manelistul, care a fost confirmat cu coronavirus in urma cu cateva saptamani, a cantat din nou in fata a cateva mii de oameni, la un concert .

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro.

VIDEO a scapat de burta! Imagini video senzationale cu vedeta, din nou slaba

Dupa ani de zile in care a avut probleme cu greutatea, a scapat de burta. Este incredibil cum a reusit! Imagini de senzatie cu vedeta, din nou, slaba. a scapat de burta cu o dieta speciala Este una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania, are doua fetite minunate si un .

Video. Scene violente in Targu Jiu. O noua bataie intre adolescenti socheaza din nou. Baiat de 14 ani, umilit si lovit cu pumnii de alti tineri

Scenele dramatice de bullying din Targu Jiu apar din nou, parca trase la indigo, de aceasta data victima fiind un tanar de 14 ani. in videoclipul postat pe Facebook de catre Stop Bully Romania se vede cum adolescentul, vizibil mai mic decat agresori, este obligat sa-si ceara scuze, este injurat, umilit si batut cu pumnii.

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, in anumite conditii. Orban: Niciodata nu ne-am temut de adunari publice

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, cu un numar limitat de persoane si cu respectarea unor reguli, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban. El a spus ca, odata cu prelungirea starii de alerta in Romania, vor exista noi masuri de relaxare a unor restrictii.

Asociatia Operatorilor telecom cere din nou ca legea 5G sa fie modificata

Discutiile legate de legea 5G nu s-au incheiat inca. Dupa dezbaterile de luna trecuta, Ministerul Tr.

Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

O metoda destul de simpla de inselaciune, careia ii cadeau in capcana romanii cu ceva timp in urma a ajuns sa fie din nou la moda. Este vorba despre o metoda pe care multi o stiu, si care a fost folosita de curand. Care este noua metoda a hotilor din Romania Metoda ghiulului a fost .

Seful Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica din Republica Moldova a demisionat dupa ce a spus ca noul coronavirus a luat viata celor care si asa erau o povara pentru ei si pentru cei din jur

Seful Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica ANSP) din Republica Moldova a demisionat dupa o declaratie controversata referitoare la victimele pandemiei de coronavirus. Prezent in cadrul unei emisiuni de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )