Libnet.ro
UNICEF

10:30

O alta tragedie in Italia. Trei oameni, printre care si un roman, au murit intr-un accident teribil

Antena3 Antena3,
O alta tragedie in Italia. Trei oameni, printre care si un roman, au murit intr-un accident teribil

Un roman a sfarsit tragic intr-un accident de masina. El pleca in Italia sa isi revada sora, dar a pierit pe soseaua Europa, in provincia Mantova din nordul Italiei. Din nefericire, in cumplitul accident. continuă pe Antena3

VIDEO Tragedia din Italia. Cel putin 38 de oameni, printre care doi romani, si-au pierdut viata dupa prabusirea unei portiuni a unui viaduct

Cel putin 38 de persoane si-au pierdut viata dupa ce o portiune a unui viaduct de pe autostrada A10 s-a prabusit marti, la pranz, in apropiere de orasul Genova, in nordul Italiei. Bilantul, si de aceasta data provizoriu, a fost anuntat miercuri de ministrul italian de Interne.

VIDEO Tragedia din Italia. Cel putin 42 de oameni, printre care doi romani, si-au pierdut viata dupa prabusirea unei portiuni a unui viaduct

Cel putin 42 de persoane si-au pierdut viata dupa ce o portiune a unui viaduct de pe autostrada A10 s-a prabusit marti, la pranz, in apropiere de orasul Genova, in nordul Italiei. Bilantul, si de aceasta data provizoriu, a fost anuntat miercuri de procurorul din Genova Francesco Cozzi. Anterior, ministrul de Interne, Matteo Salvini, anuntase ca 38 de persoane au murit.

Imagine SOCANTA cu podul prabusit in Genova: Cum a fost fotografiata constructia cu cateva saptamani inainte de tragedie(FOTO)

Prabusirea viaductului din apropiere de Genova a socat intreaga Italie. 39 de oameni, printre care si doi romani, au murit in urma dezastrului de marti. O fotografie facuta insa cu cateva saptamani.

Opt persoane, printre care trei copii, ranite in urma unui accident pe DN2

Opt persoane - trei copii, cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani, si cinci adulti - au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate duminica dupa-amiaza patru autovehicule pe DN 2, pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )