Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alte trei decese provocate de coronavirus. in total, 17 persoane au murit in Romania

Antena3 Antena3,
Alte trei decese provocate de coronavirus. in total, 17 persoane au murit in Romania

Trei noi decese provocate de coronavirus pe teritoriul Romaniei. Bilantul se ridica la 17. continuă pe Antena3

Alte trei decese din cauza coronavirusului, pacientii erau internati la spitalul din Suceava. Bilantul epidemiei ajunge la 11 morti

Alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost raportate in marti seara. este vorba de trei pacienti internati la Spitalul Judetean din Suceava. Numarul deceselor la nivel national a ajuns la 11. Situatia de la Spitalul Judetean din Suceava este extrem de grava. Pana in acest moment au fost confirmati cu coronavirus 27 de medici, 30 de asistenti medicali si 13 infirmieri.

Alte trei decese cauzate de Covid-19. Toate victimele sunt din Suceava. Numarul total al mortilor ajunge la 11

Au fost inregistrate inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul deceselor la nivel national ajungand la 11, anunta grupul de Comunicare Strategica.

inca 3 decese provocate de coronavirus in Romania! Bilantul a ajuns la 11 victime!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca au fost inregistrate inca 3 decese ale unor persoane in.

CORONAVIRUS |Franta a urcat pe locul 3 in topul tarilor cu cei mai multi morti din Europa. Bilantul deceselor inregistrate marti a ajuns la 240

Situatia se inrautateste in Franta de la o zi la alta, tara ocupand locul trei in Europa la numarulde decese provocate de coronavirus, dupa Spania si Italia. Doar marti s-au inregistrat.

Dosar penal pentru inselaciune: Peste 9.000 de asa-zise teste anti-coronavirus, ridicate la perchezitii in Bucuresti si alte trei judete

Un numar de 9. 360 de asa-zise teste care erau prezentate in mediul online ca fiind teste rapide pentru depistarea noului coronavirus au fost ridicate, miercuri, de la sediul unei firme.

CORONAVIRUS |inca trei decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19, in Romania. Bilantul ajunge la 17 victime, dintre care 8, la Suceava

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri seara ca inca trei pacienti contaminati cu noul coronavirus au murit, in Romania. Este vorba despre un barbat de63 de ani, din judetul Neamt,.

Al treilea roman mort de coronavirus. S-au produs trei decese intr-o singura zi

Un barbat in varsta de 70 de ani, infectat cu coronavirus, a murit, duminica seara, la Spitalul de B.

Rasturnare de situatie: Coronavirus rezista 17 zile pe suprafete. De 5 ori mai mult decat se credea initial

Noul coronavirus supravietuieste pe suprafete mai bine de doua saptamani. Medicii au gasit urme de SARSCoV-2 pe nava Diamond Princess la 17 zile de la evacuare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )