Libnet.ro
UNICEF

11:31

altfel: Daniel Constantin a lansat Partidul PRO Romania, nascut dintr-o emotie

B1 B1,
altfel: Daniel Constantin a lansat Partidul PRO Romania, nascut dintr-o emotie

Partidul PRO Romania a fost lansat, luni, sub sloganul altfel, la un eveniment desfasurat pe terasa unui hotel, in prezenta a mai multor zeci de persoane, relateaza Agerpres. Evenimentul a. continuă pe B1

Reportaj. Lansarea de pe acoperis. Partidul Pro Romania, condus de Daniel Constantin, prezentat oficial: Este o formatiune relaxata, nascuta din emotie

Deputatul Daniel Constantin a lansat, luni, Pro Romania, un partid relaxat, nascut din emotie in care se vor regasi mai multi parlamentari din fostul ALDE. Lansarea a fost inedita, fiind facuta nu intr-o sala inchisa, cu oameni care stau pe scaune si asculta, ci pe acoperisul unui hotel bucurestean, in aer liber.

VIDEO REPORTAJ. Lansarea de pe acoperis. Partidul Pro Romania, condus de Daniel Constantin, prezentat oficial: Este o formatiune relaxata, nascuta din emotie

Deputatul Daniel Constantin a lansat, luni, Pro Romania, un partid relaxat, nascut din emotie in care se vor regasi mai multi parlamentari din fostul ALDE. Lansarea a fost inedita, fiind facuta nu intr-o sala inchisa, cu oameni care stau pe scaune si asculta, ci pe acoperisul unui hotel bucurestean, in aer liber.

Daniel Constantin si-a lansat noul partid, Pro Romania, alaturi de patru deputati plecati din ALDE si in prezenta lui Laurentiu Rebega, eurodeputat nationalist

Noul partid al fostului lider ALDE si PC Daniel Constantin, Pro Romania, s-a lansat luni seara, pe terasa unui hotel din Bucuresti, intr-un eveniment pe care organizatorii l-au promovat ca fiind altfel. Constantin a afirmat ca partidul sau are accente patriotice, pentru ca inainte de a fi pro NATO si pro-european oamenii politici trebuie sa fie pro Romania. La eveniment a participat si Laurentiu Rebega, eurodeputat nationalist, fost membru in Partidul Conservator si finul lui Constantin, care in luna martie a infiintat un pol nationalist prin alaturarea partidului sau Forta Nationala cu partidul lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, Partidul Romania Unita.

Daniel Constantin si-a lansat noul partid pe terasa unui hotel

Partidul PRO Romania a fost lansat, luni, sub sloganul altfel, la un eveniment desfasurat pe terasa unui hotel, in prezenta a mai multor zeci de persoane. Evenimentul a inceput cu difuzarea pe.

Daniel Constantin a depus la tribunal actele pentru partidul Pro Romania. Un alt deputat a demisionat din ALDE pentru a se alatura noului partid

Fostul copresedinte ALDE, Daniel Constantin, a depus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, actele pentru constituirea partidului Pro Romania. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook si a fost insotit de un mesaj sugestiv, fostul vicepremier spunand ca a depus actele pentru un altfel de proiect politic. Tot azi, un alt deputat ALDE, Damian Florea, si-a dat demisia din formatiunea condusa de Tariceanu, alaturandu-se demersului lui Constantin.

VIDEO. Partidul lui Daniel Constantin, PRO Romania, s-a lansat, luni, sub sloganul altfel

Daniel Constantin si-a lansat, luni, noul partid, PRO Romania, sub sloganul altfel, la un eveniment desfasurat pe terasa unui hotel, in prezenta a mai multor zeci de persoane, potrivit Agerpres.

Luni vom avea evenimentul de lansare al noului partid

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, joi, la TVR1, ca luni va fi lansat noul partid pe care vrea sa-l constituie in jurul unui grup de parlamentari proveniti din fostul PC, Constantin precizand ca exista doua variante de nume al noii formatiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro Romania, transmit surse din media.

Daniel Constantin a depus vineri actele pentru noul partid Pro Romania, care va fi lansat luni/ Deputatul Damian Florea pleaca din ALDE cu o parte din organizatia Sector 6

Fostul lider ALDE Daniel Constantin a depus vineri la tribunal actele pentru noul sau partid, Pro Romania, urmand ca luni sa aiba evenimentul de lansare, a precizat acesta pentru Hotnews. ro. Tot vineri si-a anuntat demisia din ALDE si deputatul Damian Florea, acesta fiind al cincilea parlamentar care se alatura proiectului, se arata intr-un comunicat de presa.

Initiativa lui Daniel Constantin produce agitatie in ALDE si PSD

Initiativa Pro Romania, care in scurt timp se va transforma in partid politic, creeaza agitatie in randul ALDE si PSD. Dincolo de speculatiile legate de cine va conduce partidul alaturi de Daniel Constantin fost copresedinte al ALDE) au aparut primele demisii si reactii legate de aceasta noua constructie.

Daniel Constantin, despre noul sau partid: Pro Romania e nascut din emotie. Nu ne intoarcem impotriva Guvernului

Deputatul Daniel Constantin a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres si publicat sambata, ca noua sa formatiune, Pro Romania, este un proiect nascut din emotie, un partid de centru, cu accente patriotice, care sustine Guvernul Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )