Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Constantin a depus la tribunal actele pentru partidul Pro Romania. Un alt deputat a demisionat din ALDE pentru a se alatura noului partid

Adevărul Adevărul,
Daniel Constantin a depus la tribunal actele pentru partidul Pro Romania. Un alt deputat a demisionat din ALDE pentru a se alatura noului partid

Fostul copresedinte ALDE, Daniel Constantin, a depus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, actele pentru constituirea partidului Pro Romania. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook si a fost insotit de un mesaj sugestiv, fostul vicepremier spunand ca a depus actele pentru un altfel de proiect politic. Tot azi, un alt deputat ALDE, Damian Florea, si-a dat demisia din formatiunea condusa de Tariceanu, alaturandu-se demersului lui Constantin. continuă pe Adevărul

Daniel Constantin a depus vineri actele pentru noul partid Pro Romania, care va fi lansat luni/ Deputatul Damian Florea pleaca din ALDE cu o parte din organizatia Sector 6

Fostul lider ALDE Daniel Constantin a depus vineri la tribunal actele pentru noul sau partid, Pro Romania, urmand ca luni sa aiba evenimentul de lansare, a precizat acesta pentru Hotnews. ro. Tot vineri si-a anuntat demisia din ALDE si deputatul Damian Florea, acesta fiind al cincilea parlamentar care se alatura proiectului, se arata intr-un comunicat de presa.

Daniel Constantin lanseaza luni noul partid: Numele de Pro Romania este una din variante

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, joi, la TVR1, ca lunia va fi lansat noul partid pe care vrea sa-l constituie in jurl unui grup de parlamentari proveniti din fostul PC, Constantin precizand ca exista doua variante de nume al noii formatiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro Romania.

Daniel Constantin: Luni vom avea evenimentul de lansare al noului partid. Numele de Pro Romania este una din variante

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, joi, la TVR1, ca lunia va fi lansat noul partid pe care vrea sa-l constituie in jurl unui grup de parlamentari proveniti din fostul PC, Constantin precizand ca exista doua variante de nume al noii formatiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro Romania, potrivit news. ro.

Initiativa lui Daniel Constantin produce agitatie in ALDE si PSD

Initiativa Pro Romania, care in scurt timp se va transforma in partid politic, creeaza agitatie in randul ALDE si PSD. Dincolo de speculatiile legate de cine va conduce partidul alaturi de Daniel Constantin fost copresedinte al ALDE) au aparut primele demisii si reactii legate de aceasta noua constructie.

Presedintele ALDE Sector 4 neaga o demisie in bloc in cadrul filialei: Echipa Daniel Constantin incearca sa isi mareasca randurile in mod artificial prin tot felul de minciuni

Presedintele ALDE Sector 4, Adrian Chiotan, dezminte, intr-un comunicat remis redactiei, declaratiile fostului copresedinte al filialei, Letitia Stoian, care a anuntat miercuri demisia in bloc din partid a membrilor organizatiei, pentru a se alatura deputatului independent Daniel Constantin in noul sau proiect politic. Afirmatiile sale nu sunt altceva decat aberatii, care nu au vreo legatura cu realitatea. Actiunea Letitiei Stoian este singulara si nu afecteaza sub nicio forma activitatea ALDE Sector 4, deoarece implicarea dumneaei in cadrul filialei a fost aproape inexistenta, spune Adrian Chiotan.

Sorin Campeanu a demisionat din ALDE: Ma alatur noii constructii initate de Daniel Constantin

Fostul ministru al Educatiei Sorin Campeanu a demisionat, marti, din ALDE precizand, intr-o declaratie pentru News. ro, ca intentioneaza sa se alature noii constructii politice pe care o initiaza Daniel Constantin.

Tariceanu despre Daniel Constantin: El este manelistul politicii romanesti

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, vineri, ca ii pare bine ca Daniel Constantin a fost exclus din partid, intrucat si-a dat seama ca acesta nu are niciun fel de principii in viata si este manelistul politicii romanesti.

E MANELISTUL POLITICII ROMANESTI. Tariceanu, IRONIC la adresa fostului sau prieten Daniel Constantin: Un cantaret care se uita

Imi pare bine ca a fost exclus din ALDE. Calin Popescu Tariceanu arunca noi sageti otravite spre Daniel Constantin, fostul sau coleg de partid. Tariceanu l-a comparat pe Constantin cu un.

Tariceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii romanesti

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat vineri ca ii pare bine ca Daniel Constantin a fost exclus din partid, intrucat si-a dat seama ca acesta nu are 'niciun fel de principii in viata' si este 'manelistul politicii romanesti', potrivit Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii romanesti

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat vineri ca ii pare bine ca Daniel Constantin a fost exclus din partid, intrucat si-a dat seama ca acesta nu are niciun fel de principii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )