Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se amana Craiova-Botosani, primul meci de fotbal din Liga 1 dupa pauza provocata de criza COVID-19! Medicul moldovenilor, testat pozitiv pentru noul coronavirus

B1 B1,
Se amana Craiova-Botosani, primul meci de fotbal din Liga 1 dupa pauza provocata de criza COVID-19! Medicul moldovenilor, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Dr. Petre Raduceanu, medicul echipei de fotbal FC Botosani, a fost confirmat cu COVID-19, joi. Prin urmare, meciul dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, prima partida din Liga 1 a Romaniei dupa pauza. continuă pe B1

Panica totala la Dinamo! Primul caz de COVID-19 din Liga 1. Ce se intampla acum

Panica in randul dinamovistilor: a aparut primul caz de COVID-19 in Liga intai! Testul a iesit pozitiv, iar informatia a fost transmisa in aceasta dimineata. Ce masuri s-au luat la Dinamo si cine este cel infectat cu noul coronavirus, in continuare. Primul caz de COVID-19 la Dinamo Una dintre primele masuri ce s-au luat dupa .

Meciurile din Liga 1, reluate dupa 3 luni, fara spectatori. Cand ar putea fi permis accesul publicului pe stadioane

Meciurile din Liga 1 se vor relua de vineri, 12 iunie, dupa 3 luni pauza, din pricina pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse pe teritoriul Romaniei pentru stoparea raspandirii virusului. Primul.

Fond sonor asigurat la meciurile din Liga 1 fara spectatori

Comitetul Executiv al FRF a luat o serie de hotarari in ceea ce priveste desfasurarea competitiei din Liga 1 la reluarea dupa pauza provocata de coronavirus.

Mega Mall- primul centru comercial din Romania certificat international pentru masurile de siguranta sanitara

Mega Mall devine primul centru comercial din Romania care primeste Certificatul de Conformitate COVID-19. Obtinerea acestei acreditari este dovada ca mall-ul functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta.

Aroganta Margheritei din Clejani, dupa accidentul cu scandal. Sa moara lumea de ciuda! Ionita a fost complice

Margareta Myriam Manole, sau Margherita, cum ocunoaste toata lumea, a revenit pe primele pagini ale ziarelor de scandal, dupa ce a fost protagonista unui accident sub influenta drogurilor. Aroganta Margheritei din Clejani, dupa accidentul cu scandal Scandalul a degenerat din pacate, cei de la Antena 1 fiind nevoiti sa recurga la masuri drastice impotriva intregii .

Meciurile din Liga 1 se reiau vineri, dupa 3 luni Orban: Nu poate fi vorba de spectatori din 15 iunie Tataru: Accesul pe stadioane, posibil la urmatoarea relaxare a restrictiilor

Liga 1 se reia de vineri, dupa 3 luni de blocaj din cauza pandemiei de coronavirus, insa fara spectatori pe stadioane. Premierul Ludovic Orban spune ca nu se poate vorbi despre prezenta spectatorilor la meciurile din 15 iunie, pentru ca este foarte complicat de controlat galeriile din punct de vedere al distantarii sociale. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu exclude insa ca urmatoarea etapa de relaxare a restrictiilor sa fie permis accesul spectatorilor pe stadioane.

Adrian Mutu a pus ochii pe doi tineri jucatori din Liga 1

Selectionerul nationalei de tineret U21 a Romaniei este cu ochii pe tot ce misca in Liga 1 si ar putea ajunge la nationala.

Piata de masini din Romania, dupa pandemie: criza economica, din prisma masinilor noi inmatriculate

In Romania, dupa cateva luni de izolare, adevaratele consecinte economice ale pandemiei s-au resimtit in luna mai. Ca sa-ti faci o imagine de ansamblu despre situatia de la noi, este.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )