Libnet.ro
UNICEF

01:06

AmCham: OUG de modificare a codurilor penale transmite un puternic semnal de neincredere si nesiguranta in Romania

Adevărul Adevărul,
AmCham: OUG de modificare a codurilor penale transmite un puternic semnal de neincredere si nesiguranta in Romania

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania), care reprezinta interesele unor investitori americani de pe piata romaneasca, a criticat dur, miercuri, Ordonanta de Urgenta de modificare a codurilor penale, adoptata marti seara de Guvern, apreciind ca aceasta transmite un puternic semnal de neincredere si nesiguranta in Romania pe plan intern si extern. continuă pe Adevărul

Mizeriile au votat in favoarea criminalilor. Dragnea, esti o simpla forma de viata! Solistul Trooper, reactie dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat OUG privind modificare Codurilor penale

Solistul formatiei Trooper, Alin Coiotu Dinca a reactionat printr-o postare pe Facebook in urma deciziei Guvernului Grindeanu de a adopta prin ordonanta de urgenta modificari ale Codurilor.

Adoptarea netransparenta a ordonantelor, puternic semnal de neincredere si nesiguranta pe plan intern si extern

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) considera ca adoptarea netransparenta a Ordonantelor de Urgenta privind modificarea legislatiei penale transmite un puternic semnal de neincredere si nesiguranta in plan intern si extern.

Cine a semnat ordonanta de modificare a Codurilor Penale

Ordonanta care redefineste mai multe fapte penale in foavoarea inculpatilor a fost semnata de premierul Sorin Grindeanu si contrasemnata de ministrul Justitiei, Florin Iordache, ministrul de Interne, Carmen Dan, si ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

Ordonanta de modificare a Codurilor Penale, depusa la Parlament cu avizul negativ dat de CSM pe forma initiala

Ordonanta care redefineste mai multe fapte penale a fost depusa la Parlament cu avizul CSM acordat pe forma initiala a proiectului, care a suferit modificari.

VIDEO. Proteste la dezbaterea publica privind ordonantele de gratiere si de modificare a codurilor penale. Becali spune despre gratiere ca este un proiect smecheresc. Ministrul Iordache a plecat de la dezbatere fara a puncta concluziile intalnirii

Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere pe tema ordonantelor de urgenta care vizeaza legea gratierii si modificarea codurilor penale.

Dezbatere publica la Ministerul Justitiei, privind ordonantele de gratiere si de modificare a codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza, luni, o dezbatere publica privind proiectele de ordonanta de urgenta care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, la care sunt asteptate peste 200 de persoane. Dezbaterea are loc la o zi dupa ce peste 40.

Ordonanta privind modificarea codurilor penale a fost publicata in Monitorul Oficial

Vezi galerie foto si video declaratii Florin Iordache, in interiorul articolului *Proteste in toata tara *Peste 15. 000 de oameni au protestat in Piata Victoriei din Capitala ---------- *ACTUALIZARE 06:33 Dacian Ciolos: Deciziile Guvernului Grindeanu arata un dispret ingrozitor la adresa tuturor cetatenilor din Romania Deciziile Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal in folosul unor oameni politici cercetati pentru coruptie arata un dispret ingrozitor la adresa tuturor cetatenilor corecti si cinstiti din tara noastra, sustine fostul premier Dacian Ciolos. *ACTUALIZARE 06:23 Judecatorul Cristi Danilet: Exista doua posibilitati pentru oprirea efectelor ordonantei de urgenta care dezincrimineaza abuzul in serviciu *ACTUALIZARE 06:10 Sefa CSM despre OUG: Consider periculos si nedemocratic acest demers lipsit de respect fata de transparenta decizionala *ACTUALIZARE 05:55 Mihai Gadea: Premierul Grindeanu nu demisioneaza *UPDATE 00. 000 de oameni protesteaza in piata Victoriei *UPDATE 23. 48 Ministrul Finantelor, intrebat daca s-a opus cineva in sedinta legilor privind gratierea si modificarea codurilor penale: Nimeni nu s-a opus, nimeni nu a facut comentarii *UPDATE 23. 14 Klaus Iohannis: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept *UPDATE 23. 11 Plenul CSM se intruneste pentru avizarea Ordonantei vizand modificarea codurilor penale *UPDATE Realizatorul TV Rares Bogdan sustine ca premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa demisioneze, in aceasta dimineata *UPDATE Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu marti seara privind modificarea codurilor penale a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza sa intre in vigoare la 10 zile de la publicare *UPDATE Jurnalistii, blocati in Guvern ---------- Ordonanta pentru gratiere si cea pentru modificarea Codurilor Penale au fost adoptate, aseara, de Guvern, a anuntat ministrul justitiei Florin Iordache. Proiectele legislative au fost trimise de urgenta in Parlament. Acestea nu fusesera incluse pe ordinea de zi a sedintei de guvern, care a avut loc dupa ora 20. Ministrul de resort a precizat ca cele doua ordonante au suferit unele modificari fata de forma initiala. Duminica, zeci de mii de persoane au protestat in Bucuresti si in tara impotriva acestor legi. Mii de oameni au protestat in fata Guvernului. S-a strigat Hotii! La Guvern, s-au pus gratii, potrivit Realitatea TV.

Cursul euro a depasit 4,52 lei, din cauza turbulentelor generate de OUG privind modificarea codurilor penale

Moneda nationala s-a depreciat semnificativ in primele tranzactii de miercuri, pana la cotatii de peste 4,52 lei/euro, neatinse de la finalul anului trecut, in contrast cu tendinta regionala, dealerii punand evolutia pe seama turbulentelor si miscarilor de strada asteptate dupa ce guvernul a aprobat, marti seara, Ordonanta de Urgenta privind modificarea codurilor penale.

Reprezentantii organizatiilor neguvernamentale cer retragerea celor doua OUG privind legea gratierii si modificarea codurilor penale

Reprezentantii mai multor organizatii nonguvernamentale au cerut, luni, in cadrul dezbaterii initiate de Ministerul Justitiei, privind legea gratierii si modificarea codurilor penale, retragerea celor doua OUG si reanalizarea cazurilor in care s-ar putea aplica gratierea.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, incearca pentru a doua oara sa albeasca Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale: Nu e nimic secret, ilegal sau imoral in caracterul acestei ordonante

Dupa ce, in cursul zilei de miercuri, ministrul Justitiei, Florin Iordache, a incercat sa explice ca Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor Penale nu include si oamenii politici vizati in prezent de anchete, el incearca sa albeasca pentru a doua oara OUG, print-o postare pe contul sau de Facebook. Astfel, el a notat ca ca nu este nimic secret, ilegal sau imoral in caracterul acestei ordonante.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )