Libnet.ro
UNICEF

11:03

Amenda de 10.000 de lei pentru Spitalul de Boli Cronice din Cimpeni. Cadrele medicale au cerut demisia conducerii

Adevărul Adevărul,
Amenda de 10.000 de lei pentru Spitalul de Boli Cronice din Cimpeni. Cadrele medicale au cerut demisia conducerii

Spitalul de Boli Cronice din Cimpeni a fost amendat cu 10. 000 de lei de Directia de Sanatate Publica entru nerespectarea unor recomandari. Luni, la aceasta unitate medicala a fost organizat un protest al cadrelor medicale. continuă pe Adevărul

VIDEO Protest la Spitalul de Boli Cronice din Cimpeni. Medici si pacienti solicita demisia directorului care refuza redeschiderea unitatii medicale

Medici si pacienti de la Spitalul de Boli Cronice din orasul Cimpeni, judetul Alba, organizeaza luni, 13 iulie, un protest fata de conducerea institutiei medicale.

Medicul Virgil Musta, despre numarul mare de infectari cu COVID-19 : in doua-trei zile, Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara va ramane fara locuri

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat, luni, ca in doua-trei zile unitatea medicala in care activeaza va ramane fara locuri din.

Amenzi de 10.000 de lei pentru firme. Mii de romani sunt afectati

Mare zarva la Ministerul de Finante in aceste zile, avand pe masa o noua tentativa de a propune spre promulgare a unui amendament privind nerespectarea de catre firme a obligatiei de a fi dotate cu noile modele de case de marcat cu jurnal electronic. Amenzi de 10. 000 de lei pentru firme, in baza legii in .

Un barbat a fost amendat cu 8500 de lei pentru ca a refuzat sa permita un control al Politiei

Un barbat a fost amendat cu 8. 500 de lei pentru ca a refuzat accesul unei echipe de control intr-un .

Bani in plus de la Stat. Ce romani vor primi 500 de lei in fiecare luna, incepand din acest moment

Veste buna pentru unii romani! O categorie de cetateni vor primi de la stat suma de 500 de lei in fiecare luna. Despre cine este vorba si care a fost anuntul oficialilor? Bani de la stat pentru unii romani Klaus Iohannis a promulgat o lege care prevede ca urmasii victimelor regimului comunist sa primeasca o .

Un nou record de turisti pe plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Midia. Zeci de amenzi in valoare de 36.000 lei pentru cei care au campat ilegal

Plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Midia au fost din nou pline de turisti in week-endul care s-a incheiat, numai duminica fiind aproximativ 14. 000 turisti cu 1. 400 de masini.

Certificate false de teste negative pentru COVID-19, gasite din nou la frontiera Promachonas. Autoritatile din Grecia verifica centrele de certificare din Romania si Bulgaria

Recent, la punctul de trecere a frontierei din Bulgaria inGrecia, Promachonas, au fost identificate documente false care certifica un test negativ pentru COVID-19. Potrivit postului de televiziuneMeha.

IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei in care sunt alocati peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitala, transmite Buletin de Bucuresti.

STEFAN MIHU, VICEPRESEDINTE COMISIA BUGET, FINANTE, BANCI SI PENTRU PIATA DE CAPITAL DIN SENAT: Fondul Roman de Investitii - o redenumire a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii pe care l-a propus PSD

Pe hartie, cele doua instrumente financiare propuse de Cabinetul Orban - Fondul Roman de Investitii si Banca Nationala de Dezvoltare - arata foarte bine, dar punerea lor in practica de catre actualul guvern este imposibila sustine Stefan Mihu, vicepresedintele Comisiei buget, finante-banci si pentru piata de capital din cadrul Senatului.

CORONAVIRUS |Mugur Mihaescu, criticat pentru participarea la mitingul din Piata Victoriei (VIDEO)

Mugur Mihaescu, cunoscut pentru interpretarea personajului Garcea din Vacanta Mare, a participat, duminica, la mitingul din Piata Victoriei, organizat pentru a manifesta fata de legea carantinei impusa in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:03

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,317 seconds )