Libnet.ro
UNICEF

17:30

Amenda de aproape 70 milioane euro pentru Deutsche Telekom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenda de aproape 70 milioane euro pentru Deutsche Telekom

Deutsche Telekom AG, cea mai mare companie de telefonie din Germania, a fost amendata, ieri, de autoritatile de reglementare antitrust ale UE cu 69,9 milioane de euro, pe motiv ca, timp de cinci ani, incepand cu 2005, divizia sa din Slovacia si-a inlaturat rivalii de pe piata interna a Internetului broadband. continuă pe Ziarul Bursa

FOTOGALERIE Primarul sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa cheltuie aproape 9 milioane de euro pentru trotuare si borduri pe bd. Unirii

Primaria sectorului 3 condusa de Robert Negoita vrea sa cheltuie circa 8,7 milioane de euro pentru amenajarea bulevardului Unirii din Capitala, potrivit unor proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului local sector 3 convocata joi. Interesant este ca executivul cere Consiliului Local sector 3 aprobarea sa cheltuie aceasta suma dupa ce a reamenajat jumatate din acest bulevard trotuarele de pe partea stanga cum mergi de la Piata Alba Iulia spre Piata Unirii), iar cealalta jumatate este in lucru.

Loto 6/49. Premiul cel mare la extragerile de joi este de aproape 7 milioane de euro

Joi au loc noi extrageri ale Loteriei Romane pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de aproape 7 milioane de euro.

Primaria sectorului 3 vrea sa cheltuie 1,7 milioane de euro pentru amenajarea unei piatete la intersectia bd. Baba Novac cu Constantin Brancusi si a unei fantani arteziene

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa cheltuie circa 1,7 milioane de euro pentru amenajarea unei piatete publice aflate la intersectia bulevardelor Baba Novac cu Constantin Brancusi, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu local sector 3. Mai exact, edilul vrea sa refaca aleile, sa reamenajeze spatiul verde si sa construiasca o fantana arteziana.

Cum foloseste Iohannis banii de la Primaria Sibiu. 20 milioane euro, pentru firme din anturajul prezidentiabilului PNL

Nu mai putin de 20 de milioane de euro din banii Primariei Sibiu s-au dus pe lucrari de reabilitare a strazilor, salubrizare, deszapezire. Aparent, niste nemti si austrieci fac curatenie si alte servicii.

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor de stat de 750 milioane de euro pentru marii consumatori de energie electrica/ Ajutorul va fi suportat de micii consumatori

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie electrica care urmeaza sa fie exceptati de la plata pana la 85% a certificatelor verzi, informeaza Ministerul Economiei printr-un comunicat de presa. Potrivit Comisiei Europene, schema notificata de Ministerul Economiei respecta normele UE privind ajutoarele de stat, in special noile Orientari ale Comisiei privind ajutoarele destinate protectiei mediului si energiei. Reamintim ca Executivul a decis in iunie ca marii consumatori de energie electrica sa fie exceptati de la plata pana la 85% a certificatelor verzi. Insa ceea ce ar fi trebuit sa plateasca marii consumatori va fi distribuit consumatorilor casnici si firmelor mici. Adica, acestia urmeaza sa suporte subventiile catre industrie, valoarea ajutorului fiind estimata la circa 750 milioane de euro.

UE aloca aproape 4 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Turcia

Comisia Europeana a decis sa acorde un fond 3,9 milioane de euro in favoarea ajutorului umanitar destinat miilor de persoane care au parasit orasul sirian Kobane si s-au adapostit in Turcia. Peste 180. 000 de.

Tara care atrage zeci de milioane de euro de la UE pentru dezvoltarea navigatiei pe Dunare, dar duce lipsa de sosele pana la fluviu

Romania investeste 50 de milioane de euro de la bugetul de stat si 53 de milioane de euro din fonduri europene in proiecte de imbunatatire a navigatiei pe Dunare, derulate de Regia Autonoma Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati si Autoritatea Navala Romana, insa specialistii se plang ca in acest moment traficul fluvial romanesc este impiedicat de lipsa conexiunilor rutiere si feroviare cu fluviul.

Deutsche Telekom si Orange ar putea obtine 19 miliarde dolari din vanzarea operatorului EE din Marea Britanie

Grupurile de telecomunicatii Deutsche Telekom si Orange, care impreuna detin operatorul britanic de telefonie mobila EE, au reluat discutiile privind vanzarea acestei societati mixte, o tranzactie evaluata la 19 miliarde de dolari, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Deficitul comercial a crescut cu 70 milioane de euro in primele opt luni

Deficitul comercial in primele opt luni ale acestui an a fost de 3,79 miliarde de euro, mai mare cu 70 de milioane de euro decat cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, a anuntat vineri Institutul National de Statistica INS).

Licitatie de peste 100 milioane de euro pentru televiziunea digitala terestra

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) va licita realizarea la cheie a retelei de antene necesare trecerii la televiziunea digitala terestra la nivel national, contract cu o valoare estimata intre 96,3 milioane de euro si 101 miloane de euro fara TVA), potrivit unui anunt de intentie publicat in aceasta luna in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Finantarea contractului se va face din surse atrase si valoarea estimata include si costurile de finantare. Luna trecuta, seful SNR a spus ca aceasta investitie este estimata la circa 60 milioane de euro, care va fi accesata printr-un credit furnizor, cu o perioada de rambursare de zece ani si ca cine va implementa proiectul trebuie sa vina si cu solutia de finantare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )