Libnet.ro
UNICEF

20:00

Amenda si despagubiri de 45.000 lei pentru un jandarm care a atacat din greseala un varstnic din Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Amenda si despagubiri de 45.000 lei pentru un jandarm care a atacat din greseala un varstnic din Satu Mare

Jandarmul satmarean Florian Chis, acuzat ca ar fi agresat un barbat in parcarea unui supermarket din municipiul Satu Mare a aflat azi hotararea data de magistratii Tribunalului Militar Cluj-Napoca. Acesta a primit o amenda penala de 20. 000 de lei si este obligat sa plateasca victimei suma de 25. 000 de lei, reprezentand daunele materiale si morale. continuă pe Adevărul

APIA a platit fermierilor prime de 344,45 milioane lei pentru sectorul ovine/caprine din PNDC

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat, ieri, plata primei pe cap de animal, din cadrul platilor nationale directe complementare PNDC) in sectorul zootehnic pentru speciile ovine si caprine, aferente anului 2013, in valoare totala de 344,45 milioane lei, se arata intr-un comunicat.

Amenzi de 500 de lei pentru devenii care nu-si curata zapada din fata magazinelor

Devenii care nu inlatura zapada din fata magazinelor pe care le administreaza si de pe trotuarele din fata blocurilor risca sa primeasca amenzi de la politistii locali.

Amenzi pentru cei care cumpara cu numerar imobile si autovehicule

Persoanele care cumpara bunuri imobile si autovehicule cu bani cash vor fi sanctionate cu 20% din valoarea tranzactiei, insa cuantumul amenzii nu va fi mai mic de 100 de lei, potrivit unui proiect legislativ obtinut de ziarul BURSA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )