Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenintare cu bomba la un mall din Capitala

Antena3 Antena3,
Amenintare cu bomba la un mall din Capitala

O persoana a sunat, joi seara, la 112, si a anuntat ca intr-un banca din Bucuresti a fost plasata o bomba. continuă pe Antena3

Amenintare cu bomba la un mall din Capitala

O amenintare cu bomba a fost formulata joi seara la numarul unic de urgenta 112. O persoana neidenti.

O noua amenintare cu bomba la Veranda Mall din Bucuresti Toate persoanele din complexul comercial au fost evacuate, iar traficul a fost restrictionat

Un barbat a sunat, joi seara, la 112 si a anuntat ca ar exista un dispozitiv explozibil la Veranda Mall din Bucuresti. Toate persoanele din complexul comercial au fost evacuate, iar traficul a fost restrictionat, echipele de interventie demarand verificarile.

Scandalul poluarii din Capitala: Seful Garzii de Mediu Bucuresti va fi demis

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, va fi demis in urma scandalului legat de poluarea din Capitala. Sefa Garzii Nationale de Mediu, Marioara Gatej, a declarat pentru HotNews. ro ca acesta va fi mutat pe o alta functie din institutie, in cel mult doua zile.

Romania, pe ultimul loc la reciclare: situatia grava din capitala, cand gunoiul sortat e colectat la gramada

Romania se numara printre codasele Europei cand vine vorba de colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea lor. Pe de o parte, este o problema de educatie. O mare parte din vina le apartine insa autoritatilor. Un reportaj al celor de la ProTV a incercat sa atraga atentia asupra inutilitatii bucurestenilor de a recicla. Aceste probleme .

Copac doborat cu toporul de un grup de adolescenti, in Parcul IOR din Capitala. Imagini scandaloase!

Mai multi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce taie cu toporul un copac din parcul IOR din Capitala.

Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Gradul ridicat de poluare pe care le-au resimtit bucurestenii luni dimineata are o explicatie stiintifica. Formarea norilor, temperatura in scadere si umezeala aerului au fost conditiile meteorologice care au favorizat-o si care au provocat o inversiune a miscarii aerului. Frigul si umezeala au sporit gradul de poluare Meteorologii au precizat, insa, ca niciunul idntre factorii .

Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

Sorin Pintea, ministru al Sanatatii in Guvernul Dancila, va fi luata din arestul preventiv si transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala, unde activeaza medicul sau curent, intrucat tabara.

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 5 martie 2020 LIVE

In primele doua luni ale acestui an, Loteria Romana a acordat peste 1 milion de castiguri in valoare totala de peste 36,35 milioane de euro. Rezultatele Loto de joi 5 martie 2020 Loto 649 si Noroc Live Loto 649: 21, 39, 16, 6, 25, 10 Joker: 16, 4, 43, 36, 5,+7 Noroc Plus: .

Alerta cu BOMBA de la un centru comercial din capitala s-a dovedit a fi falsa

UPDATE: Alerta cu bomba s-a dovedit a fi falsa. Alerta in zona Obor din Capitala! O persoana neidentificata a sunat joi seara la 112 sia anuntat ca intr-uncentru comercial din.

Seful Garzii de Mediu Bucuresti a fost demis, dupa scandalul poluarii record din Capitala

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman,nu va mai detine postul, dupa ce, miercuri, ministrul Mediului a cerut inlocuirea lui. Scandalul a pornit de la poluarea record din Cabitala, in noaptea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )