Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amenintarea cu bomba la Spitalul Militar din Bucuresti a fost falsa. Alarma ar fi fost lansata de un adolescent

România Liberă România Liberă,
Amenintarea cu bomba la Spitalul Militar din Bucuresti a fost falsa. Alarma ar fi fost lansata de un adolescent

Echipe de pirotehnisti din cadrul Politiei Romane s-au deplasat la Spitalul Militar din Bucuresti, in urma unui apel la 112 care anunta o bomba in incinta unitatii sanitare. continuă pe România Liberă

Alerta cu bomba la Spitalul Militar din Capitala: Politistii, jandarmii si pirotehnistii fac verificari, iar intreaga zona a fost imprejmuita

Alerta in Capitala. La numarul unic de urgenta 112 a fost primit vineri un apel referitor la o amenintare cu bomba la Spitalul Militar din Bucuresti. Potrivit B1 TV, apelul a fost primit in jurul.

UPDATE Alarma cu bomba de la Spitalul Militar din Capitala s-a dovedit falsa

Politistii Serviciului Pirotehnic din Inspectoratul General al Politiei Romane au terminat verificarile la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Capitala si au constatat ca nu a fost plasata o bomba in incinta unitatii sanitare, asa cum anuntase un apelant anonim pe numarul de urgenta 112, potrivit news. ro.

Amenintare cu bomba la Spitalul Militar. Surse: O persoana cu voce de copil a sunat la 112

Echipe de pirotehnisti din cadrul Politiei Romane au ajuns vineri la Spitalul Militar din Bucuresti, dupa ce la Serviciul de urgenta 112 s-a primit un apel care anunta o bomba in incinta unitatii sanitare.

Alarma cu bomba de la Spitalul Militar din Capitala s-a dovedit falsa

30: Politistii Serviciului Pirotehnic din Inspectoratul General al Politiei Romane au terminat verificarile la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Capitala si au constatat ca nu.

Gluma proasta. Un adolescent a sunat la Politie sa anunte ca la Spitalul Militar din Capitala se afla o bomba. Ce risca cei care suna abuziv la 112

Apelul care anunta vineri o bomba in incinta unitatii sanitare a fost o alarma falsa, au precizat reprezentanti ai IGPR.

Abonamente lunare pentru parcarea de la Spitalul Militar. 50 de lei pentru riverani si 70 de lei pentru restul lumii

Incepand cu 1 ianuarie brasovenii care doresc isi pot face abonament lunar pentru Parcarea de la Spitalul Militar. Decizia Primariei vine dupa ce institutia a primit multe solicitati de acest gen de la brasoveni.

Rise Project: Un batran din Bucuresti, mort acum cinci ani, i-a imbogatit pe Niro, Nicu Gheara, Elan Schwartzenberg si Gabriel Oprea

Batranul Ioan Tudor Ionescu a fost mostenitorul unei familii bogate din Bucuresti si a murit acum 5 ani. Dar inainte sa moara a apucat sa imbogateasca personaje precum Niro, Nicu Gheara, Elan Schwartzenberg si Gabriel Oprea, mentioneaza o investigatie publicata de Rise Project.

Plafonarea RCA, utila doar pentru soferii din Bucuresti

Doar transportatorii profesionisti au motive de bucurie dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara a anuntat tarifele maxime pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto si dupa ce au aflat ca in cazul soferilor fara accidente preturile se intorc chiar undeva in apropierea celor din 2012-2013.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2236 seconds )