Libnet.ro
UNICEF

17:15

Amenzi usturatoate pentru oradenii care nu curata trotuarele de gheata si zapada

Adevărul Adevărul,
Amenzi usturatoate pentru oradenii care nu curata trotuarele de gheata si zapada

Primaria Oradea roaga cetatenii sa indeparteze zapada si gheata de pe trotuarele din dreptul imobilelor in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, altfel risca sa fie sanctionati. continuă pe Adevărul

Amenzi pentru cei care cumpara cu numerar imobile si autovehicule

Persoanele care cumpara bunuri imobile si autovehicule cu bani cash vor fi sanctionate cu 20% din valoarea tranzactiei, insa cuantumul amenzii nu va fi mai mic de 100 de lei, potrivit unui proiect legislativ obtinut de ziarul BURSA.

Recompensa de 120 de milioane de dolari din partea unui magnat chinez pentru barbatul care o va lua de sotie pe fiica sa, lesbiana

Un magnat chinez din Hong Kong a dublat recompensa pe care o ofera barbatului care ii va convinge fiica lesbiana sa se casatoreasca. Cecil Chao Sze-tsung a promis, anul trecut, 60 de milioane d edolari.

Dosarul Referendumului: DNA cere inchisoare cu suspendare pentru inculpatii care si-au ...

DNA a cerut, vineri, inchisoare cu suspendare pentru cei doi inculpati care si-au recunoscut vinovatia, in dosarul Referendumului, relateaza Agerpres. Cei doi inculpati, Marius si Simona Predu, nu au fost prezenti in sala de judecata, ei fiind reprezentati de avocati. Citeste si: Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul privind fraudele la referendum Avocatul lui Marius Predut a cerut ca acesta sa fie doar amendat de instanta, avand in vedere ca el si-a recunoscut faptele. Ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )