Libnet.ro
UNICEF

05:15

Americanii au dat cel mai rapid gol de la Cupa Mondiala 2014 si al cincilea cel mai rapid din istorie

Online Sport Online Sport,
Americanii au dat cel mai rapid gol de la Cupa Mondiala 2014 si al cincilea cel mai rapid din istorie

SUA au dat lovitura din primul minut al primului meci jucat la Cupa Mondiala 2014. continuă pe Online Sport

SUA au marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale si au invins Ghana cu 2-1

Clint Dempsey a marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale, iar Statele Unite au debutat cu dreptul la turneul final din Brazilia, reusind sa castige cu 2-1 in fata Ghanei, intr-un meci din.

Cel mai rapid autogol de la Cupa Mondiala: Bosniacul Sead Kolasinaci a marcat in propria poarta in primele 144 de secunde (VIDEO)

A mai picat un record la campionatul mondial din Brazilia. De doar 144 de secunde a fost nevoie pentru primul gol al meciului Argentina - Bosnia! Ghinionistul Sead Kolasinaci si-a trimis mingea in propria poarta,.

Brooks, eroul zombi al SUA. Am visat golul

Pe langa ca au dat cel mai rapid gol din Brazilia si unul dintre cele mai rapide din istoria Cupei Mondiale de fotbal, americanii au si puteri paranormale. Cel putin asa sustine chiar marcatorul golului victoriei SUA in fata celor din Ghana. Acesta a visat ca va da un gol castigator, stia si minutul, totul fiind povestit inainte colegilor de echipa. A intrat pe teren intamplator, iar apoi totul s-a petrecut ca in vis, el mergand parca teleghidat ca sa dea cu capul, la un corner. El avea aun vis si l-a indeplinit.

Cele mai rapide goluri din istoria Cupei Mondiale. Un roman se afla in Top 10

In meciul dintre Statele Unite si Ghana, castigat de americani cu scorul de 2-1, Clint Dempsey a marcat cel mai rapid gol al Cupei Mondiale din Brazilia si al cincilea cel mai rapid din intreaga istorie a.

Iran-Nigeria 0-0, primul egal si cel mai slab meci de la Cupa Mondiala 2014

Iran a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Nigeria, din prima etapa a fazei grupelor. Africanii au insistat mai mult in atac, insa cea mai mare ocazie de gol le-a apartinut iranienilor, care puteau da lovitura in minutul 35, prin Ghoochannejhad. A fost primul rezultat de egalitate si primul meci fara gol de la acest turneu final, care ne obisnuise cu foarte multe reusite pana acum. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Tehnologia video a fost folosita pentru prima oara la Cupa Mondiala 2014 pentru un gol al Frantei (video)

Tehnologia video care poate determina daca mingea a depasit sau nu linia portii a fost folosita pentru prima oara duminca seara la o Cupa Mondiala, pentru a determina daca Franta a inscris sau nu in partida cu Honduras.

Franta, specialista golurilor istorice la Cupa Mondiala

Nationala Frantei s-a specializat in marcarea golurilor istorice la Cupa Mondiala. Dupa ce a inscris primul gol din istoria competitiei, in 1930, si primul gol de aur din istoria turneelor finale, in 1998,.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Anglia - Italia, duelul dintre doua foste campioane mondiale

Doua foste campioane mondiale, Anglia si Italia, se vor intalni la Manaus, in grupa D, in cel mai interesant meci de sambata de la Cupa Mondiala si unul dintre cele mai asteptate dueluri din prima faza a.

Cupa Mondiala: avancronica Brazilia - Mexic, meci cu traditie

Cel mai important meci al zilei de 17 iunie, la Cupa Mondiala, este Brazilia Mexic, din cadrul grupei A, care reprezinta debutul celei de a doua etape a fazei grupelor. Meciul, un clasic, este important atat pentru brazilieni, cat si pentru mexicani, avand in vedere ca o eventuala victorie pentru oricare dintre parti ar putea da deja numele primei echipe calificate in optimi. Singura conditie este ca in partida dintre Camerun Croatia, disputata dupa miezul noptii, de la ora 01. 00, scorul sa se incheie la egalitate.

Columbia obtine cea mai clara victorie din istoria participarilor sale la Cupa Mondiala, 3-0 cu Grecia

Grecia, echipa care a eliminat Romania la barajul pentru Cupa Mondiala, a inceput turneul final cu un esec, fiind invinsa la Belo Horizonte de Columbia, scor 0-3, in primul meci din cadrul grupei C. Pentru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )