Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tehnologia video a fost folosita pentru prima oara la Cupa Mondiala 2014 pentru un gol al Frantei (video)

Online Sport Online Sport,
Tehnologia video a fost folosita pentru prima oara la Cupa Mondiala 2014 pentru un gol al Frantei (video)

Tehnologia video care poate determina daca mingea a depasit sau nu linia portii a fost folosita pentru prima oara duminca seara la o Cupa Mondiala, pentru a determina daca Franta a inscris sau nu in partida cu Honduras. continuă pe Online Sport

Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, 3-0 cu Honduras, pentru prima oara din 1998

Pentru prima oara din 1998, an in care a cucerit trofeul, Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, iar Karim Benzema a devenit primul jucator francez dupa Zinedine Zidane care marcheaza o dubla la turneul.

Cantareata Kelly Clarkson a devenit mama pentru prima data

Cantareata Kelly Clarkson, in varsta de 32 de ani, a devenit mama pentru prima data, dand nastere unei fetite care primeste numele de River Rose. Fetita noastra River Rose Blackstock a venit pe lume pe.

Fericita! Kelly Clarkson a devenit mamica pentru prima data

Bucurie pentru Kelly Clarkson. Cantareata a devenit mamica pentru prima data, dupa ce a adus pe lume o fetita.

Tunisia: Cel putin 23 de persoane au fost arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat

Cel putin 23 de persoane din Tunisia au fost arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat cu ajutorul telefoanelor mobile, au anuntat surse judiciare pentru AFP. in acelasi timp, un sindicat pune la.

Chile a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala din Brazilia, 3-1 cu Australia

Chile a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala din Brazilia, reusind sa invinga nationala Australiei cu scorul de 3-1, intr-un meci din grupa B disputat la Cuiaba. Este pentru prima oara din 1962, an in care au.

VIDEO Inovatia Cupei Mondiale din Brazilia: sprayul care dispare dupa un minut

Arbitrul japonez Yuichi Nishimura a folosit joi, pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale de fotbal, o inovatie menita sa usureze sarcina jucatorilor care executa loviturile libere: sprayul care dispare la un minut dupa ce a fost pulverizat pe gazon. Arbitrul a trasat cu acest spray special o linie in fata zidului la exact 9,15 metri de locul din care urma sa fie executata lovitura libera. Odata ce linia a fost trasata, a fost practic imposibil ca zidul croat sa avanseze cativa pasi spre brazilianul Neymar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )