Libnet.ro
UNICEF

16:45

Columbia obtine cea mai clara victorie din istoria participarilor sale la Cupa Mondiala, 3-0 cu Grecia

Antena3 Antena3,
Columbia obtine cea mai clara victorie din istoria participarilor sale la Cupa Mondiala, 3-0 cu Grecia

Grecia, echipa care a eliminat Romania la barajul pentru Cupa Mondiala, a inceput turneul final cu un esec, fiind invinsa la Belo Horizonte de Columbia, scor 0-3, in primul meci din cadrul grupei C. Pentru. continuă pe Antena3

Airbus pierde cea mai importanta comanda din istoria sa

Compania europeana Airbus Group a pierdut cea mai mare comanda din istoria sa, dupa ce firma aeriana Emirates a renuntat la o comanda de 50 de aeronave, in valoare de peste 16 miliarde de euro, relateaza BBC.

Ponta, dupa esecul negocierilor cu FMI: Vom reduce CAS cu 5%. Am reusit sa avem cea mai mare crestere din UE

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, dupa esuarea negocierilor cu Fondul Monetar International FMI), ca Executivul va aplica un model economic care a dat roade in ultimii doi ani si ca Romania a avut, in 2013 si prima parte a anului 2014, cea mai mare crestere din UE.

Cea mai batrana pisica din lume a murit la varsta de 24 de ani

Cea mai batrana pisica a decedat la cateva saptamani dupa ce a implinit varsta de 24 de ani. Poppy, cum se numea venerabila pisica, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume din partea Cartii Recordurilor.

FOTO A murit Poppy, cea mai batrana pisica din lume

Nimeni nu traieste o vesnicie, nici macar pisicile, cu toate cele noua vieti ale lor. Poppy, declarata recent cea mai batrana pisica din lume, a murit la varsta de 24 de ani, la doar cateva saptamani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor.

Final furtunos pentru cea mai calduroasa zi din acest an. Grindina si vijelii, in meniul serii de ieri

Cea mai calduroasa zi de pana acum s-a terminat cu vijelii, tunete, fulgere si ploi cu grindina in mai multe localitati din tara. in doar cateva minute, recolte intregi au fost distruse. in.

Caru' cu Vedete: Detaliul demn de filmele pentru adulti care i-a scapat lui Ruby! Cum a fost fotografiata cantareata la piscina; Cea mai chinuita vedeta din showbiz, batuta de impresar, si-a gasit linistea; Cornelia Catanga va juca intr-un film american

Gabi Cotabita, pozitii indecente la un eveniment monden!Este un mare artist, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania. Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica!Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata.

FOTO Ziua Cireselor afectata de cea mai slaba productie din ultimii ani

Cea de-a XIV-a editie a Zilei Ciresului s-a desfasurat, ieri, in localitatea Rugi, comuna Turcinesti, unde exista cele mai intinse plantatii din judet.

Europa 2020: Raportul care indica Romania drept cea mai slaba economie din UE

Editia din 2014 a Raportului de competitivitate Europa 2020 , publicat in aceasta saptamana, isi propune sa cuantifice cu ajutorul unui indice compozit gradul de competitivitate economica a fiecarui stat membru al Uniunii Europene, pe baza.

Halep-Sarapova, la Roland Garros 2014, cel mai vizionat meci de tenis feminin din istoria Eurosport

Finala turneului de la Roland Garros 2014, disputata intre jucatoarele Simona Halep si Maria Sarapova, a fost cea mai vizionata partida de tenis feminin din istoria televiziunii Eurosport, atragand o audienta.

Cea mai tare colaborare! Mihai Chitu si Pacha Man lanseaza videoclipul Tot Ce Vreau! VEZI aici cum arata

Mihai Chitu si Pacha Man fac echipa pentru cea mai tare colaborare a anului. Primul videoclip din cariera lui Mihai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )