Libnet.ro
UNICEF

09:01

Amical Romania-Albania: 1-0

România Liberă România Liberă,
Amical Romania-Albania: 1-0

Reprezentativa Romaniei a invins, sambata, cu scorul de 1-0 0-0), selectionata Albaniei, intr-un meci amical disputat la Yverdon-les-Bains, in Elvetia. Unicul gol al partidei a fost marcat de Rat, in minutul 82. continuă pe România Liberă

Amical Romania - Albania, azi live 20:00. Romania are cota 1,6 cu Sportingbet

Meciul amical Romania - Albania se joaca astazi, de la ora 20:00, in cadrul turneului din Elvetia la care participa echipa nationala a Romaniei. Meciul este live in modulul onlinesport. ro. Pe 4 iunie, Romania mai are un meci, cu Algeria, de la ora 21:30.

MINUT cu MINUT Romania-Albania 1-0

Meciul amical dintre Romania si Albania, din cadrul turneului disputat in Elvetia, a fost in direct, LIVE TEXT, pe site incepand cu ora 20:00. Intrati aici pentru a urmari minut cu minut evolutia tricolorilor impotriva Albaniei.

LIVE Romania-Albania 0-0

Meciul amical dintre Romania si Albania, din cadrul turneului disputat in Elvetia, este in direct, LIVE TEXT, pe site incepand cu ora 20:00. Intrati aici pentru a urmari minut cu minut evolutia tricolorilor impotriva Albaniei.

LIVE Romania-Albania (20:00)

Meciul amical dintre Romania si Albania, din cadrul turneului disputat in Elvetia, este in direct, LIVE TEXT, pe site incepand cu ora 20:00. Intrati aici pentru a urmari minut cu minut evolutia tricolorilor impotriva Albaniei.

LIVESCORE Romania - Albania, meciul in care un jucator de la Viitorul devine cel mai tanar debutant din istoria tricolorilor

Romania joaca in aceasta seara, de la ora 20. 00, un amical in Elvetia, la Yverdon-les-Bains, contra nationalei Albaniei. Cel mai important eveniment s-a petrecut practic inaintea partidei, dupa aflarea echipelor de start. Cristi Manea, fundas dreapta la Viitorul, a devenit cel mai tanar jucator din istoria nationalei, doborand un record ce data din 1928!.

Romania - Albania 1-0. Un gol intamplator si un nume de Viitor: Cristi Manea, cel mai tanar debutant din istoria nationalei

Romania a castigat sambata, scor 1-0, in fata Albaniei, intr-un amical jucat la Yverdon-les-Bains. Golul i-a apartinut lui Rat, dar evenimentul notabil al partidei a fost debutul lui Cristi Manea. Fundasul dreapta de la Viitorul a devenit cel mai tanar debutant din istoria Romaniei, dupa ce-a doborat un record ce data din 1928.

Totul despre meciul Romania - Albania, programat maine seara, in Elvetia. Adversarii vin cu doua vedete de la Lazio

Romania joaca sambata seara primul amical din cadrul turneului pe care-l face in Elvetia, adversara tricolorilor urmand a fi nationala Albaniei, de la ora 20. 00, in direct la Antena 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )