Libnet.ro
UNICEF

18:30

Amnezicul Ion Iliescu

Adevărul Adevărul,
Amnezicul Ion Iliescu

Ion Iliescu este subiect de studiu pentru istorici, politologi, sociologi si, mai nou, pentru psihiatri. Boala lui Ion Iliescu s-ar incadra in ceea ce doctorii denumesc amnezie tematica sau electiva, care apare in legatura cu anumite evenimente. continuă pe Adevărul

Ioan Talpes confirma afirmatiile lui Ion Iliescu despre centrul CIA din Romania

Fostul sef al Administratiei prezidentiale, Ioan Talpes, a confirmat, pentru publicatia germana Der Spiegel, afirmatiile lui Ion Iliescu despre locatia destinata CIA si a explicat ca autoritatile romane nu au stiut ce activitati desfasurau americanii .

Ion Iliescu: CIA a avut un centru in Romania. Am aprobat o cerere privind locatia

Ion Iliescu a devenit primul fost presedinte european, dupa cel polonez, care a recunoscut ca Agentia americana de informatii a avut un centru in Romania. intr-un interviu pentru publicatia germana.

Ion Iliescu, pentru Der Spiegel: Am aprobat o cerere privind &171;o locatie &187; a CIA in Romania

Ion Iliescu afirma, intr-un interviu acordat pentru Der Spiegel, ca el a aprobat in principiu, in perioada 2002-2003, o solicitare a SUA privind crearea unui centru al CIA in Romania, fara a sti ca aceasta ar urma sa fie o unitate pentru detentie, potrivit site-ului publicatiei germane.

Ion Iliescu recunoaste ca exista sedii de detentie CIA pe teritoriul Romaniei: Eu am aprobat

Fostul presedinte Ion Iliescu recunoaste intr-un interviu pentru revista germana Spiegel ca in perioada sfarsitului anului 2002 - inceputul lui 2003, aliatii nostri americani ne-au rugat sa le punem la.

Der Spiegel: Ion Iliescu a aprobat o cerere privind o locatie a CIA in Romania

Ion Iliescu a aprobat in principiu, in anul 2003, o solicitare a SUA privind crearea unui centru al CIA in Romania, fara a sti ca urma sa fie vorba de vreo unitate pentru detentie, detaliile proiectului stabilindu-le Ioan Talpes, la acea vreme sef al Administratiei prezidentiale, scrie Der Spiegel, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )