Libnet.ro
UNICEF

10:30

Amnistia fiscala din criza, cea mai importanta de dupa 1990

Adevărul Adevărul,
Amnistia fiscala din criza, cea mai importanta de dupa 1990

Amnistia fiscala data de Guvern in acest an este cea mai importanta amnistie fiscala de dupa 1990, arata specialistii EY. continuă pe Adevărul

Amnistia fiscala, un moment zero in raporturile cu administratia fiscala

Cea mai importanta amnistie fiscala de dupa 1990 a intrat in vigoare. Avem de-a face cu o amnistie fiscala veritabila, in sensul in care Guvernul a ales sa anuleze in totalitate, prin ordonanta de urgenta, dobanzile, penalitatile si toate accesoriile pentru toti acei contribuabili care vor opta sa-si plateasca obligatiile fiscale principale catre bugetul de stat.

Bloomberg: Estul Europei se indreapta spre cea mai mare criza economica de la caderea comunismului

Criza din sanatate provocata de noul coronavirus ar putea duce la cea mai mare recesiune in randul tarilor est-europene, de la caderea Cortinei de Fier, arata o analiza Bloomberg.

Ludovic Orban, la Ora Premierului in Parlament: Cea mai mare parte a companiilor din Romania au ramas in functiune, pentru ca restrictiile au fost limitate. Situatia nu este atat de grava

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca restrictiile aduse in Romania de criza COVID-19 au fost unele limitate, subliniind ca cea mai mare parte a companiilor din tara au ramas in.

Germania: Cea mai puternica economie a Europei a inregistrat o scadere de 2,2%

Germania a inregistrat cea mai accentuata contractie de la criza financiara din 2009, pe primul trimestru al acestui an, scrie BBC News.

A patra cea mai afectata tara de COVID-19. A depasit Italia si Spania la numarul de infectari

Brazilia a devenit a patra cea mai afectata tara din lume de Covid-19, dupa ce, sambata, a raportat aproximativ 15. 000 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Reuters.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE La nivel european, s-a inregistrat cea mai severa scadere din 2009 incoace

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a economiei dintre tarile Uniunii Europene, in primul trimestru din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor preliminare ale Oficiului European pentru Statistica Eurostat). Aceasta crestere a avut loc in conditiile in care la nivelul UE s-a inregistrat o scadere economica de 2,6%, fiind cea mai mare scadere din trimestrul trei 2009 incoace.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Bloomberg: Statele din Europa de Est se indreapta spre cea mai mare recesiune de la caderea comunismului, din cauza crizei COVID-19

Statele din Estul Europei, membre ale UE, se indreapta spre cea mai grava recesiune de la caderea regimului comunist, precizeaza jurnalistii de la Bloomberg, care pun aceasta evolutie pe seama daunelor cauzate.

Care este cea mai buna piesa prezentata vreodata la Eurovision VIDEO

Telespectatorii BBC au votat sambata seara, in cadrul programului Eurovision: Come Together, cand ar fi trebuit sa aiba loc finala Eurovision 2020, cea mai buna pieasa din istoria show-ului muzical.

Anunt extraordinar pentru zeci de mii de romani: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla cu cardurile

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt pentru zeci de mii de romani. Totul s-a intamplat pe perioada starii de urgenta. Bancile s-au vazut nevoite sa vina cu multe solutii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )