Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ana Blandiana a donat 10.000 de lei pentru salvarea casei lui Iuliu Maniu

Adevărul Adevărul,
Ana Blandiana a donat 10.000 de lei pentru salvarea casei lui Iuliu Maniu

ScriitoareaAnaBlandiana,prinfundatiapecareoconduce,adonatmiercuri,27aprilie,10. 000deleipentruCasaMemorianaIuliuManiudinBadacin. continuă pe Adevărul

Sindicatul TVR face un nou apel pentru salvarea de la dezastru

SPUSTv, sindicatul reprezentativ din TVR, face un nou apel pentru salvarea de la dezastru, raspunzandu-i public prim-ministrului Dacian Ciolos, care ar fi declarat ca doar Parlamentul e raspunzator pentru situatia financiara a SRTv, ca si Guvernul a contribuit la aceasta situatie.

imprumuturile in lei pentru populatie au avansat cu 2,3%

Soldul creditului acordat de institutiile de profil firmelor si populatiei a crescut in martie 2016 fata de luna anterioara cu 0,5% 0,4% in termeni reali), pe componenta de imprumuturi in lei pentru populatie fiind inregistrat un avans de 2,3%, in timp ce creditarea companiilor in moneda nationala a urcat cu doar 1,4%, se arata intr-un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei BNR) remis redactiei.

PNL vrea sa stranga 500.000 lei pentru alegerile locale prin crowdfunding

Partidul National Liberal isi propune sa stranga online banii necesari pentru finantarea alegerilor locale din acest an, pentru a isi atinge scopul formatiunea a lansat un proiect pe Sprijina. ro, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )