Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ana Ivanovic a castigat turneul WTA de la Auckland

Hotnews Hotnews,
 Ana Ivanovic a castigat turneul WTA de la Auckland

Jucatoarea sarba de tenis Ana Ivanovic, cap de serie numarul doi, a castigat turneul WTA de la Auckland, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. continuă pe Hotnews

Serena Williams a castigat turneul WTA de la Brisbane

Serena Williams a castigat turneul WTA de la Brisbane, invingand-o cu 6-4, 7-5 pe Victoria Azarenka in finala competitiei.

VIDEO. Ana Ivanovic (Serbia) a cistigat turneul WTA de la Auckland.

Jucatoarea Ana Ivanovic Serbia) a castigat, sambata, finala turneului de tenis WTA de la Auckland, cu premii de 250. 000 dolari. Ivanovic a invins-o in finala pe americanca Venus Williams cu 6-2, 5-7, 6-4. Ana Ivanovic, in varsta de 26 ani, este numarul 16 mondial si a castigat primul ei titlu WTA in 2011. Sambata, sarboaica a obtinut a 2-a victorie din 10 intalniri cu Venus Williams. Americanca de 33 ani, locul 47 WTA, are in palmares 7 titluri de Grand Slam si a jucat a 72-a ei finala.

Serena Williams a CASTIGAT turneul de la Brisbane

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Brisbane, dupa ce a trecut in finala de sportiva belarusa Victoria Azarenka, favorita numarul 2, scor 6-4, 7-5,.

Tenismena Serena Williams a castigat turneul de la Brisbane

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Brisbane, dupa ce a trecut in finala de sportiva belarusa Victoria Azarenka, favorita numarul 2, scor 6-4,.

Monica Niculescu a castigat, la dublu, turneul WTA de la Shenzhen

Perechea Monica Niculescu/ Klara Zakopalova Romania/ Cehia) a castigat turneul WTA de la Shenzhen, dupa ce a invins in ultimul act dublul format din Lyudmyla Kichenok/ Nadiya Kichenok ambele din Ucraina).

Primul titlu pentru Ana Ivanovic dupa mai bine de doi ani

Fosta lidera mondiala Ana Ivanovic are parte de un start remarcabil de sezon in emisfera sudica, iar jucatoarea din Serbia arata o forma incurajatoare in vederea participarii la Australian Open.

Tenis: Simona Halep va debuta in 2014 in turneul WTA de la Sydney

Simona Halep va lua parte, in premiera, la turneul WTA de la Sydney, aceasta fiind prima competitie la care va lua startul in 2014. Romania va mai avea o jucatoare in competitia australiana: Sorana Carstea.

Rasare o noua stea in tenisul feminin romanesc? inceput senzational de an pentru Monica Niculescu, care a castigat turneul WTA la Shenzen

Monica Niculescu are un debut perfect de an. Romanca a castigat finala probei de dublu a turneului WTA de la Shenzen, alaturi de cehoaica Zakopalova Klara, acesta fiind primul succes important pentru tenisul feminin romanesc in 2014.

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a castigat turneul de la Doha

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 1, a castigat, sambata, turneul de la Doha, dotat cu premii in valoare totala de 1. 910 dolari, informeaza AFP. Nadal l-a invins in finala pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )