Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a castigat turneul de la Doha

B1 B1,
Tenismenul spaniol Rafael Nadal a castigat turneul de la Doha

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 1, a castigat, sambata, turneul de la Doha, dotat cu premii in valoare totala de 1. 910 dolari, informeaza AFP. Nadal l-a invins in finala pe. continuă pe B1

ATP Qatar: Rafael Nadal a castigat primul turneu din 2014

Rafael Nadal a castigat turneul ATP din Qatar pentru prima data in cariera), dupa ce l-a invins pe Gael Monfils. Cap de serie numarul unu, spaniolul s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 6-75), 6-2.

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de la Doha

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat vineri in finala turneului de la Doha Qatar), potrivit Agerpres. Spaniolul l-a invins cu emotii pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari, in trei.

Doha: Finala turneului de tenis ATP se disputa astazi intre Rafael Nadal si Gael Monfils

Finala turneului de tenis ATP, din capitala Qatarului, Doha, cu premii de peste un milion de dolari, se disputa astazi, intre spaniolul Rafael Nadal, cap de serie 1, si francezul Gael Monfils, potrivit surselor de presa.

Serena Williams a CASTIGAT turneul de la Brisbane

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Brisbane, dupa ce a trecut in finala de sportiva belarusa Victoria Azarenka, favorita numarul 2, scor 6-4, 7-5,.

Tenismena Serena Williams a castigat turneul de la Brisbane

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Brisbane, dupa ce a trecut in finala de sportiva belarusa Victoria Azarenka, favorita numarul 2, scor 6-4,.

Serena Williams a castigat turneul WTA de la Brisbane

Serena Williams a castigat turneul WTA de la Brisbane, invingand-o cu 6-4, 7-5 pe Victoria Azarenka in finala competitiei.

Ana Ivanovic a castigat turneul WTA de la Auckland

Jucatoarea sarba de tenis Ana Ivanovic, cap de serie numarul doi, a castigat turneul WTA de la Auckland, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )