Libnet.ro
UNICEF

19:45

ANAF a avut incasari cu peste 9 miliarde lei mai mari, in primele sapte luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANAF a avut incasari cu peste 9 miliarde lei mai mari, in primele sapte luni

ANAF a colectat, in primele 7 luni din acest an, cu 9,1 miliarde lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut +8,5%) si cu 4,99 miliarde lei peste programul de incasari prevazut in legea bugetara +4,5%). continuă pe Ziarul Bursa

Uber e evaluata la peste 50 miliarde dolari. Compania este in centrul unui nou scandal, al masinilor fantoma

Uber, aplicatia de transport care a infuriat taximetristii din toata lumea, a ajuns sa valoreze peste 50 miliarde dolari dupa cea mai recenta runda de finantare, scrie Wall Street Journal. Si cum nu este ferita de scandaluri, Uber a mai bifat inca unul zilele acestea, fiind acuzata ca in aplicatia mobila apar masini fantoma care de fapt nu exista pe sosea.

Sustinem majorarea plafonului de garantare la cel putin 3 miliarde lei

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF) considera ca plafonul propus in proiectul de lege privind conversia creditelor din valuta in lei, de 1 miliard de lei, nu este suficient decat pentru un numar relativ redus de debitori.

Gazprom Export liciteaza peste trei miliarde mc de gaze

Gazprom Export a lansat, vineri, o licitatie pentru vanzarea unei cantitati suplimentare de gaze de 3,24 miliarde mc pentru Europa de Nord, cu livrare in iarna urmatoare, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )