Libnet.ro
UNICEF

22:30

ANAF: Nu facem descinderi in apartamentele romanilor!

Antena3 Antena3,
ANAF: Nu facem descinderi in apartamentele romanilor!

ANAF face precizari dupa ce s-a vehiculat ca face verificari la domiciliile oamenilor. ANAF nu face descinderi in apartamentele romanilor. Referitor la articolele aparute in spatiul public, cu privir. continuă pe Antena3

ANAF: Nu facem descinderi in apartamentele romanilor!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala sustine ca nu face descinderi in apartamentele romanilor, asa cu s-a speculat in spatiul public. Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu are in.

ANAF verifica apartamentele romanilor: Cum si de ce se vor face controalele

Fiscul a anuntat recent ca va verifica toate locuintele romanilor, in cadrul masurilor de combatere a evaziunii fiscale, in special pentru a depista eventualele venituri nedeclarate.

Toader face precizari referitoare la procedura legislativa a Codurilor penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader face mai multe precizari pe Facebook referitoare la procedura de adoptare a modificarilor codurilor penale, amintind ca Ministerul Justitiei nu trimite proiecte de lege direct la Parlament si ca nici una dintre solutiile propuse prin cele doua proiecte de lege nu a fost declarata neconstitutionala, subliniind ca trebuie facuta diferenta intre proiectele trimise de Ministerul Justitiei si propunerile transmise direct comisiilor parlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )