Libnet.ro
UNICEF

01:06

ANAF solicita prelungirea cu doua zile a termenului limita pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata creantelor scadente la 25 ianuarie 2017

Hotnews Hotnews,
 ANAF solicita prelungirea cu doua zile a termenului limita pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata creantelor scadente la 25 ianuarie 2017

ANAF a inaintat proiectul de Ordonanta de Urgenta privind prorogarea termenului de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a creantelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, Ministerului Finantelor Publice, in vederea initierii procedurii de avizare si a includerii pe Agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie, arata oficialii Fiscului. ANAF a initiat acesta propunere avand in vedere faptul ca luna ianuarie reprezinta varful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a. c. este precedata de 4 zile nelucratoare. continuă pe Hotnews

ANAF a propus prelungirea cu 2 zile a termenului limita pentru depunerea declaratiilor fiscale

Agentia Nationala de Administratie Fiscala ANAF) a inaintat Ministerului Finantelor Publice proiectul de Ordonanta de Urgenta privind amanarea cu doua zile, pana la 27 ianuarie, a termenului de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a creantelor fiscale scadente la 25 ianuarie, anunta institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

ANAF prelungeste cu doua zile, pana in 27 ianuarie, termenul limita pentru depunerea declaratiilor fiscale

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a propus prelungirea cu doua zile, pana vineri, 27 ianuarie, a termenului limita pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata creantelor scadente la 25 ianuarie 2017, se arata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta trimis de Fisc catre Ministerului Finantelor, in vederea initierii procedurii de avizare si a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie.

Asfaltare 4,9 kilometri de drum in doua zile, FARA OPRIRE. Este posibil! Cat credeti ca ar dura la noi aceeasi operatiune? (VIDEO)

O filmare din aer a surprins modul in care se asfalteaza drumurile in Australia. in numai doua zile, s-au asfaltat mai mult de 4,9 kilometri de sosea in Shire de Moora, la 180 kilometri de.

Comisiile de buget-finante solicita prelungirea termenului pentru raportul la rectificarile bugetare ale Guvernului Ciolos

Comisiile de buget-finante din Parlament solicita Birourilor Permanente reunite sa le prelungeasca pana pe 15 februarie termenul de depunere a raportului, in urma anchetei privind modul in care s-au realizat rectificarile bugetare pozitive de catre.

Ger naprasnic in urmatoarele doua zile, minime de minus 22 de grade Celsius

Gerul naprasnic pune stapanire pe jumatate din tara. Temperaturile vor scadea in urmatoarele 2 zile la minus 22 de grade. Meteorologii au emis cod galben de frig cumplit pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )